Recente berichten

Archief

Test 2

Blog

Een goed bed kopen. Waar let u op?

Een nieuw bed aanschaffen is niet iets wat u zomaar doet. In het vinden van een goed bed tot een goed bed kopen, kan behoorlijk wat tijd gaan zitten. Uiteraard wilt u graag een bed dat mooi bij de inrichting van uw slaapvertrek past, maar nog belangrijker zijn de kenmerken en het slaapcomfort dat u kunt bereiken bij een goed bed kopen. Als beddenspecialist helpen wij u uiteraard graag verder, maar voor nu hebben wij voor u het blog; Een goed bed kopen. Waar let je op?

Een goed bed kopen doet u bij een beddenspeciaalzaak

Tegenwoordig kunt u eigenlijk overal bedden en matrassen kopen. Er zijn namelijk al supermarkten waar u matrassen kunt kopen. Bij verscheidene meubelzaken worden ook bedden aangeboden. Echter raden wij u toch aan om een beddenspeciaalzaak te bezoeken als u een echt goed bed kopen wilt. Waarom? Dat vertellen we u graag:
  • Bij een beddenspeciaalzaak kunt u het bed echt uittesten. Dit wil zeggen niet alleen in de speciaalzaak, vaak is er ook een omruilgarantie op de matras. Erg belangrijk, want bij het proef liggen kan de hardheid toch afwijken van de ervaring die u met het matras heeft.
  • Advies van de beste slaapspecialisten. Bij een beddenspeciaalzaak zoals Bedder, wordt alleen met de beste slaapspecialisten gewerkt. Zij weten uiteraard wat u echt nodig heeft om van een goede nachtrust te kunnen genieten.
  • De slaapspecialisten van Bedder bekijken uw situatie. Ervaart u lichamelijke klachten of slaapklachten? Deze kunnen te maken hebben met uw huidige bed. Bij Bedder kan er een analyse gemaakt worden om te bekijken wat echt het beste bij uw lichaam past.
Zoekt u een echt goed, nieuw bed? Wij van Bedder staan graag voor u klaar!

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een nieuw bed?

Wanneer u een nieuw bed kopen gaat, zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Zo is het verstandig om rekening te houden met de ruimte die u nodig heeft om prettig te kunnen slapen.  Bent u erg lang? Dan kan het raadzaam zijn om voor een bed te gaan dat net iets langer is dan de standaard maken.

Slaaphouding

Om een goede nachtrust te ervaren waarbij u geen last van lichamelijke klachten heeft, is het belangrijk om een kussen, bedbodem en matras te hebben die past bij uw slaaphouding. Wanneer u op de zij slaapt, kan een zachter matras prettig zijn omdat uw schouders en heupen op deze manier kunnen wegzakken. Een steviger kussen is dan wel weer aan te raden om de nek genoeg te ondersteunen zodat nekklachten na het slapen niet zullen voorkomen.

Soorten bedbodems

Onze specialisten adviseren u graag over welk soort bedbodem het beste bij uw lichaam en wensen past. Naast een lattenbodem zou u namelijk ook kunnen kiezen voor een spiraalbodem of boxspring bodem. Er zijn daardoor meerdere opties waar u uit kunt kiezen.

Een op maat gemaakt matras

Bij een goed bed kopen hoort een goede matras. Bij Bedder weten wij hoe belangrijk het is om de juiste ondersteuning op de juiste plekken te krijgen vanuit uw matras. Juist daarom zorgen wij ervoor dat de matras van uw nieuwe bed geheel op maat gemaakt zal worden. Zo bent u ervan verzekerd dat u op een matras slaapt die uw lichaam op de juiste manier ondersteunt.