Matras op maat

Alleen de beste, zuivere materialen

Nooit meer matrassen omkeren

Makkelijk opmaken en schoonmaken

Altijd optimaal, hygiënisch slaapcomfort

Waarom een matras op maat bestellen voor uw ledikant of boxspring?

Omdat u niet op zoek bent naar standaard. U zoekt een matras dat zich aan u aanpast en blijft aanpassen. Want laten we eerlijk zijn. Ons lichaam verandert. We veranderen in lengte, breedte, hoe we slapen en hoe we ons voelen. In 20 jaar tijd kan er veel veranderen en daar hoort een matras bij dat altijd eenvoudig is aan te passen aan uw persoonlijke situatie. Bij Bedder bieden we u daarom de matras die zelfs na 20 jaar nog steeds bij u zal passen. Hoe dat kan? Dankzij 10 achteraf verwisselbare zones met verschillende hardheden, kunnen we elk deel van uw lichaam afzonderlijk de juiste ondersteuning bieden. Wij kijken simpelweg naar waar uw lichaam welke ondersteuning nodig heeft. Benieuwd naar het perfect matras?

Het perfecte matras op maat

Een toekomstbestendige matras

Eenvoudig schoonmaken

Vlekken en kringen in het tijk van de matras is verleden tijd. De tijk is los te ritsen van de matras en te wassen op 40 graden in de wasmachine. Daarna ritst u hem eenvoudig weer terug aan matras dankzij het stretchbare materiaal en de kwaliteitsrits.

Flexibele, stevige kuip

De afwisselbare zones liggen in een kuip die ze strak bij elkaar houdt. U kunt rustig op de rand van uw bed gaan zitten zonder dat deze uitzakt. Het is gemaakt van een stevig, ventilerende HR35 koudschuim.

Persoonlijke comfort laag

De persoonlijke comfort laag helpt uw lichaam met draaien en keren of voorkomt dit juist wanneer u onrustig slaapt. Deze laag kan bestaan uit traagschuim, Talalay Latex of koudschuim, afhankelijk van de ondersteuning die uw lichaam kan gebruiken.

De juiste ondersteuning

Wij werken met 5 verwisselbare zones: extra zacht, zacht, medium, stevig en extra stevig. Aan de hand van uw persoonlijke situatie stellen wij een volgorde samen die de juiste ondersteuning bieden voor uw lichaam. Indien nodig veranderen we dit na een aantal jaar.

Goede ventilatie

Goede ventilatie in een matras is essentieel. Hiervoor is er in dit matras een 3D band in de tijk van de matras verwerkt. Deze band voert daarnaast het overbodige vocht af uit het matras. Het voordeel? U hoeft nooit meer het matras te draaien of te keren.

Eenvoudig aan te passen

Het matras op maat heeft 2 ritsen. Een om de tijk eraf te ritsen en te wassen. De ander om bij de verwisselbare zones te komen. Zo kunt u zelf de indeling aanpassen. We adviseren wel om dit aan ons over te laten en de rits vooral te gebruiken om de modules te laten luchten.

Gemaakt voor uw toekomst

Uw matras op maat van Bedder

Met Bedder kunt u blijven doen waar u van houdt. Wij willen dat u geniet van het leven met een matras dat zich aan u aanpast, niet andersom. Daarom bieden we slimme, betaalbare en gewoon goede oplossingen om lekker te slapen. Onder het genot van een kopje koffie komen we graag langs om uw slaapsituatie te bekijken. Wij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk en deskundig advies. U kunt ook langskomen in onze showroom. Bent u klaar voor de beste nachtrust van uw leven? Maak dan een afspraak met ons via 0561 – 70 02 24 of info@bedder.nl.

Vermindert én voorkomt gezondheidsklachten

Er zijn gelukkig heel veel mensen die goed en makkelijk slapen. Maar wanneer er lichamelijke klachten spelen, wordt slapen eerder een last dan een rustmoment. Denk aan slapen met pijn in de rug of aan de schouders, heup of knie. Is dit bij u het geval? Dan is het fijn als uw lichaam de volledige ondersteuning gaat krijgen die het nodig heeft. De matrassen van Bedder verminderen én voorkomen gezondheidsklachten. Dus als u last heeft van uw rug, schouders, heup of knieën, is een matras op maat misschien wel de uitkomst. Het matras stemmen we dan geheel af op uw lichaam om het goed te ondersteunen. Uw lichaam verdient het! Maak een afspraak voor uw matras op maat
  • 100 dagen slaapgarantie
  • 100% Nederlands product
  • Snel genieten van een goede nachtrust

Waarom een matras op maat van Bedder

De unieke voordelen in vergelijking met de standaard
EigenschappenAupingBedderSwiss Sense
Comfort laag Latex of traagschuim 5 persoonlijke opties Traagschuim
Kern Pocketveren Pocketveren Pocketveren
Zones 5 zones 10 zones 7 zones
Persoonlijke indeling
Achteraf aanpasbare zones
Verstelbare bodem
Maximale belasting 140 kilogram 150 kilogram 120 kilogram
Wasbare tijk
Goede ventilatie
Nooit meer keren
Hoogte 24 centimeter 25 centimeter 27 centimeter
Service aan huis 365 dagen 24/7
Extra lange levensduur 20 jaar
Gratis installatie
Retour oude matras
Prijzen ( 90 x 200 cm) € 1595,- € 1495,- € 1195,-
 

Wat onze klanten zeggen

Vraag onze gratis brochure aan

Goed slapen begint het inventariseren van alle mogelijkheden. In onze brochure nemen we u graag mee in alle mogelijkheden die wij bij Bedder, naast onze matras op maat, te bieden hebben. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld in 5 stappen op weg helpen naar uw nieuwe bed. Ontvang nu tot wel € 900 euro leeftijdskorting* bij aanschaf van uw nieuwe bed. * Vraag naar de voorwaarden

Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Wij gaan vertrouwd en zorgvuldig met uw gegevens om.