bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Matras op maat

Levensloopbestendig, achteraf aanpasbaar.

Nooit meer matrassen omkeren

Makkelijk opmaken en schoonmaken

Altijd optimaal, hygiënisch slaapcomfort

Waarom een matras op maat bestellen voor uw ledikant of boxspring?

Omdat u niet op zoek bent naar standaard. U zoekt een matras dat zich aan u aanpast en blijft aanpassen. Want laten we eerlijk zijn. Ons lichaam verandert. We veranderen in lengte, breedte, hoe we slapen en hoe we ons voelen. In 20 jaar tijd kan er veel veranderen en daar hoort een matras bij dat altijd eenvoudig is aan te passen aan uw persoonlijke situatie.

Bij Bedder bieden we u daarom de matras die zelfs na 20 jaar nog steeds bij u zal passen. Hoe dat kan? Dankzij 10 achteraf verwisselbare zones met verschillende hardheden, kunnen we elk deel van uw lichaam afzonderlijk de juiste ondersteuning bieden. Wij kijken simpelweg naar waar uw lichaam welke ondersteuning nodig heeft. Benieuwd naar het perfect matras?

Het perfecte matras op maat

Een toekomstbestendige matras

Eenvoudig schoonmaken

Niets slaapt fijner dan een comfortabel en schoon bed. Natuurlijk gebruikt u om uw matras een molton en hoeslaken ter bescherming. Maar mocht het nodig zijn, dan kunt u de bovenkant van de tijk eenvoudig afritsen en uitwassen. Zo houdt u de matras schoon en fris.

 

Flexibele, stevige kuip

De kuip van de matras zorgt ervoor dat u eenvoudig in- en uitstappen kunt. U kunt rustig op de rand van uw bed gaan zitten zonder dat deze inzakt. Daarnaast zorgt de kuip ervoor dat de afwisselbare zones strak bij elkaar worden gehouden. De kuip is gemaakt van een stevig en ventilerend (koud)schuim.

Persoonlijke comfort laag

De persoonlijke comfortlaag zorgt ervoor dat uw lekker op uw matras ligt. Heeft u na verloop van tijd een andere comfortlaag nodig, ook deze is dan aanpasbaar. De comfortlaag kan bestaan uit koudschuim, traagschuim of bijvoorbeeld Talalay latex. Dit is afhankelijk van de ondersteuning die uw lichaam nodig heeft.

De juiste ondersteuning

In de matras zitten verschillende zones. Deze zones kunnen we indelen van extra zacht tot extra stevig. De matras wordt ingedeeld op uw postuur (meting), slaapgedrag en warmtebeleving. We kunnen dit op elk moment aanpassen. Nu, na een maand, zelfs na 5 jaar!

Goede ventilatie

Goede ventilatie in de matras is essentieel. Hiervoor is er in dit matras een 3D band in de tijk van de matras verwerkt. Deze band zorgt voor een nog betere ventilatie en vochtregulatie. Het voordeel? U hoeft uw matras nooit meer te draaien of te keren.

 

Eenvoudig aan te passen

Een matras voor het leven! Verandert uw wens of uw postuur, dan kan de matras daar eenvoudig op worden aangepast. Elk deel van de matras kan op elk moment aangepast en vervangen worden. Hierdoor is de levensduur van de matras ongekend.

Gemaakt voor uw toekomst

Uw matras op maat van Bedder

Met Bedder kunt u blijven doen waar u van houdt. Wij willen dat u geniet van het leven met een matras dat zich aan u aanpast, niet andersom. Daarom bieden we slimme, betaalbare en gewoon goede oplossingen om lekker te slapen.

Onder het genot van een kopje koffie komen we graag langs om uw slaapsituatie te bekijken. Wij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk en deskundig advies. U kunt ook langskomen in onze showroom.

Bent u klaar voor de beste nachtrust van uw leven?

0561 – 70 02 24

Benieuwd hoe uw persoonlijke matras eruit ziet?

Goed slapen begint bij het inventariseren van alle mogelijkheden. Bedder biedt complete slaapoplossingen in de vorm van toekomstbestendige slaapsystemen inclusief een levensloopbestendig matras op maat. Deze levensloopbestendige matrassen zijn ook los verkrijgbaar. Wilt u graag zien, voelen en ervaren hoe ons matras is opgebouwd en wat dit voor u kan betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0561-700224 of maak via de knop hieronder een afspraak met één van onze adviseurs. Maak een afspraak voor uw matras op maat

Waarom een matras op maat van Bedder

De unieke voordelen in vergelijking met de standaard

Eigenschappen Auping Bedder Swiss Sense
Comfort laag Latex of traagschuim 5 persoonlijke opties Traagschuim
Kern Pocketveren Pocketveren Pocketveren
Zones 5 zones 10 zones 7 zones
Persoonlijke indeling
Achteraf aanpasbare zones
Verstelbare bodem
Maximale belasting 140 kilogram 150 kilogram 120 kilogram
Wasbare tijk
Goede ventilatie
Nooit meer keren
Hoogte 24 centimeter 28 centimeter 27 centimeter
Service aan huis 365 dagen
Extra lange levensduur 20 jaar
Gratis installatie
Retour oude matras
Eigenschappen Auping € 1595,- Bedder € 1495,- Swiss Sense € 1195,-

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Wij gaan vertrouwd en zorgvuldig met uw gegevens om.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd