bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

In 5 stappen naar uw nieuwe bed

Goed slaapadvies begint met het inventariseren van de huidige slaapsituatie

       

De eerste stap heeft u al gezet

Stap 1 – U bent zich aan het oriënteren

Bij het samenstellen van een bed komt er veel op u af. Daarom is het verstandig om u eerst te oriënteren op de mogelijkheden die een bed u te bieden heeft. Denk aan makkelijk uw bed opmaken, eenvoudig onder het bed stofzuigen, optimale ondersteuning, beperken van klachten of de nodige voorbereiding voor de toekomst.

Laat ons u meenemen in de ultieme slaapoplossingen van onze bedden. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden voor optimaal slaapcomfort.

Stap 2 – Vraag de gratis brochure aan

Boordevol inspiratie en ultieme slaapoplossingen voor een goede nachtrust

U wilt natuurlijk goed slapen in al het gewenste comfort. Maar uit welk comfort kunt u kiezen? Goed slapen is onze specialiteit en verantwoordelijkheid. In onze brochure vertellen we u daarom alles wat belangrijk is bij het kiezen van de juiste slaapoplossing. Het gewenste comfort, kunt u daarna zelf bepalen.

Gratis brochure

Stap 3 – Maak een afspraak

Met Bedder kunt u blijven doen waar u van houdt. Wij willen genieten van het leven. Dat zien we u ook graag doen. Daarom bieden we slimme, betaalbare en gewoon goede oplossingen om lekker te slapen.

Onder het genot van een kopje koffie komen we graag langs om uw slaapsituatie te bekijken. Wij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk en deskundig advies. We verwelkomen u natuurlijk graag als nieuwe blije klant, maar wat u met het advies doet, is geheel aan u!

Bent u klaar voor de beste nachtrust van uw leven? Maak dan een afspraak met ons via 0561 – 70 02 24 of info@bedder.nl.

Inventarisatie van de huidige slaapsituatie

Stap 4 – Het adviesgesprek bij u thuis

Om u van deskundig advies te voorzien, nemen we een kijkje bij u thuis en bespreken we de wensen en eventuele klachten die ‘s nachts spelen. Want goed slaapadvies begint met het inventariseren van de huidige slaapsituatie.

Op basis van uw wensen en mogelijkheden komt onze adviseur tot een persoonlijk advies. En dat allemaal eenvoudig vanuit uw eigen huis.

Maak een afspraak

Stap 5 – Levering na 4 wekenSnel genieten van een goede nachtrust
Eenmaal een definitieve keuze? U kunt zich vast al ontzettend verheugen op uw nieuwe bed. Alleen al het heerlijke vooruitzicht van een diepe slaap, doorslapen en uitgerust wakker worden. Daarom vinden we dat u zo snel mogelijk moet kunnen genieten van een goede nachtrust. Het nieuwe bed wordt na 4 weken bij u thuisbezorgd en kosteloos gemonteerd. Uw oude bed demonteren wij voor u en voeren wij gratis af.

Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail
*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Een leven lang genieten van lekker slapen

Evaluatie van de nieuwe slaapsituatie

Binnen 3 maanden volgt er een contactmoment om samen met u te evalueren of u echt verbetering merkt in de nieuwe slaapsituatie. Mocht dit niet het geval zijn, kijken we samen of we daar verandering in kunnen brengen. Omdat onze bedden in eigen productie worden gemaakt, zijn aanpassingen erg eenvoudig te doen.

Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daar kunt u op rekenen.

Bedder is uw specialist op het gebied van Hoog Laag boxsprings

Met de beste kwaliteit en de allerbeste service

Wij bieden een compleet en uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie

Bij ons vindt u kwalitatieve bedden, boxsprings en matrassen voor een eerlijke prijs met de beste kwaliteit en de allerbeste service. Uw kwaliteit van slapen staat bij ons bovenaan het lijstje. Onze bedden geven u daarom weer energie en zorgen ervoor dat u voorzien bent in alle comfort en luxe.