bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Meest gestelde vragen

Algemeen

Wie is Bedder B.V.?

Bedder is uw specialist op het gebied van hoog/laag boxsprings. Wij bieden een compleet en uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie. Bij ons vindt u kwalitatieve bedden, boxsprings en matrassen voor een eerlijke prijs met de beste kwaliteit en de allerbeste service. Onze bedden geven u weer energie en zorgen ervoor dat u voorzien bent in alle luxe en comfort.

Wat doet Bedder?

Bedder biedt een compleet en uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie. Bij ons vindt u kwalitatieve bedden, boxsprings en matrassen voor een eerlijke prijs met de beste kwaliteit en de allerbeste service. Onze bedden geven u weer energie en zorgen ervoor dat u voorzien bent in alle luxe en comfort.

Waar zijn jullie gevestigd?

De slaapshowroom van Bedder is gevestigd in de Kop van Overijssel aan de Steenstraat 2 te Oldemarkt. Niet in de buurt? We komen graag kosteloos en vrijblijvend bij u thuis voor een persoonlijk advies!

Waarom komen jullie kosteloos en vrijblijvend aan huis?

Onze ervaring leert ons dat bij u thuis het advies net zo persoonlijk en goed is als bij ons in de showroom. We kunnen dan zelfs de situatie in uw slaapkamer beoordelen om dit waar nodig te vertalen naar het bed. U bent vanzelfsprekend ook van harte welkom in onze slaapshowroom!

Kan ik jullie bezoeken om de producten te zien?

Maar natuurlijk! In onze slaapshowroom in Oldemarkt kunt u de producten zien, voelen en proberen. U kunt op deze manier goed kennis maken met de producten van Bedder. De koffie staat klaar!

Zijn jullie aangesloten bij het CBW?

Dat klopt! Bedder is een CBW erkend bedrijf. Link: CBW Erkend - Bedder B.V.

Boxspring

Wat is een boxspring?

Een boxspring is een gestoffeerde bedbodem, leverbaar in vele stofsoorten en kleuren naar uw wens. Vaak is dit te combineren met bijpassende hoofd- en voetborden. Voor een optimale veerkracht en lange levensduur zijn de boxsprings van Bedder voorzien van pocketveren. Daarop komt het matras. Het matras wordt ondersteunt door de boxspring. Dit matras bestaat eveneens uit pocketvering om de veerkracht en lange levensduur te waarborgen.

Is een boxspring van Bedder verstelbaar?

Afhankelijk van de gekozen boxspring is de boxspring van Bedder zeker verstelbaar. De mogelijkheden voor een boxspring van Bedder zijn:

 • Vaste boxsprings zonder verstelbaarheid
 • Hoofd- en voeteneind onafhankelijk van elkaar verstelbaar
 • Hoog/laag functie (zorgbed)

Mocht het onverhoopt ooit nodig zijn, dan is uw boxspring met de hoog/laag functie voorbereid op de toekomst. Met één druk op de knop tovert u uw bed om in uw eigen zorgbed. Daarnaast geeft dit extra gemakken, zoals het makkelijk opmaken van uw bed op hoogte en het eenvoudig stofzuigen onder het bed. Een mooi en handig bed voor nu, een zorg minder voor later!

Mijn elektrisch verstelbare boxspring of hoog/laag boxspring reageert niet meer op de afstandsbediening?

Allereerst ons excuus voor het eventuele ongemak. Voordat u contact met ons opneemt, kunt u zelf de volgende punten nakijken:

 • Zijn alle stekkers en snoeren correct aangesloten?
 • Zijn de batterijen in de afstandsbediening nog voorzien van voldoende stroom?

Indien bovenstaande punten geen resultaat opleveren, neem vooral contact op met onze klantenservice. Onze mensen helpen u graag verder en streven ernaar uw klachten zo snel mogelijk op te lossen. Telefoonnummer: 0561-700224.

Kan ik een tillift gebruiken bij de bedden van Bedder?

Ja, bij de boxsprings van Bedder is een tillift te gebruiken. Dit kan uitkomst bieden in de toekomst.

Ik heb een boxspring aangeschaft zonder extra hulpmiddelen, kan ik deze alsnog bestellen?

Ja, u kunt op ieder gewenst moment extra hulpmiddelen aanschaffen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

 • Papegaai/bedgalg
 • Uitstaphulp
 • Uitstapverlichting
 • Leeslampjes
 • Wielset

Onze monteurs komen deze na aanschaf op afspraak bij u plaatsen.

Interesse

Ik ben geïnteresseerd in de producten van Bedder, wat nu?

Uw interesse in de slaapoplossingen van Bedder is uw eerste stap naar het ultieme slaapcomfort. Bent u op zoek naar specifieke informatie over onze bedden of wilt u een afspraak maken? Door contact met ons op te nemen kunt u uit twee mogelijkheden kiezen:

 • Advies aan huis Onze adviseur komt graag bij u aan huis om samen met u (en uw partner) uw ideale bed samen te stellen. Tijdens dit vrijblijvende adviesgesprek komen alle aspecten van het bed aan bod. Denk hierbij aan functies van het bed, kleur/stoffering, indeling matras, etc.
 • Advies in de slaapshowroom Ziet u liever de producten in het echt? Dit kan in onze showroom te Oldemarkt.
Voor beide mogelijkheden kunt u een afspraak maken via de volgende link: Afspraak maken. We nemen na ontvangst van de aanvraag contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Wanneer moet ik betalen?

Op het moment dat wij u als blije nieuwe klant mogen verwelkomen vragen wij een aanbetaling van 25%. Na aanbetaling wordt uw bestelling in productie genomen. U kunt voor of bij levering de overige 75% betalen. Bedder verkoopt haar producten volgens de voorwaarden van het CBW. Zo koopt u altijd veilig. Voor meer informatie: cbw-erkend.nl

Worden de producten gratis geplaatst/geïnstalleerd?

Nadat wij, als u dat wenst, uw oude slaapsysteem hebben gedemonteerd en uit de slaapkamer hebben gehaald wordt u nieuwe slaapsysteem kosteloos geplaatst en geïnstalleerd.

Kan ik proefslapen op een matras van Bedder?

Wij hanteren een proefslaapgarantie van 100 dagen. Na die 100 dagen geldt dat wij nog altijd voor u klaar staan om uw te helpen bij het vinden van de ideale slaapoplossing.

Matras

Hoe ben ik zeker van het juiste matras?

Of u nu alleenstaand bent of nog met uw partner woont, ieder individu heeft een matras nodig die voor zichzelf is samengesteld. Uw persoonlijke maten, eventuele lichamelijke klachten en uw slaaphouding bepalen welk matras u nodig heeft. Deze gegevens worden vastgesteld door één van onze gespecialiseerde slaapadviseurs.

Hoe kan ik mijn matras het beste onderhouden?

 • Lucht dagelijks het matras. Sla het dekbed even terug en zet het raam open.
 • Gebruik bij voorkeur altijd een molton én een matrasbeschermer. Hierdoor trekt het vocht niet direct in het matras.
 • De matrassen van Bedder hoeven niet gedraaid en/of gekeerd te worden.

Hoe krijg ik vlekken uit het matras?

Om vlekken op voorhand tegen te gaan, kunt u via Bedder een molton aanschaffen. Dit geeft extra bescherming tegen vlekken. Mocht u toch vlekken in uw matras ontdekken, dan geven we uw graag (telefonisch) advies.

Wat houdt ‘Matras op maat’ precies in?

Het ‘Matras op maat’ matras is een matras van Nederlandse makelij. Dit matras is achteraf volledig aanpasbaar aan de wensen en behoeften van ieder lichaam en elk lichaamsdeel. Denk hierbij aan eventuele lichamelijke klachten. Het perfecte matras voor iedereen!

Waar vindt de productie van de producten van Bedder plaats?

Alle producten van Bedder zijn Nederlandse producten. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit garanderen, snelle levertijden en glasheldere communicatie.

Hoe dik zijn de matrassen van Bedder?

De standaarddikte van een matras is 26 centimeter.

Tot welk gewicht zijn de matrassen geschikt?

De standaarduitvoering van het matras is geschikt tot 150 kilogram. Voor een hogere belastbaarheid leveren wij een maatwerk matras.

In welke maten zijn de matrassen verkrijgbaar?

Lengte maten: 190, 200, 210, 220 cm. Breedte maten: 80, 90, 100, 120 cm.

Hoe vaak moet ik het matras omdraaien?

Het ‘Matras op maat’ matras van Bedder is een niet-keerbaar matras. U hoeft uw matras dus niet te keren.

Kan ik wanneer dit nodig is na 5 jaar een andere indeling van mijn matras nemen?

Dat kan zeker! Door de unieke samenstelling van het matras kunt u met telefonische assistentie van Bedder in eerste instantie zelf gemakkelijk de indeling veranderen. Dit kan met behulp van de reserve modules die bij het hoofd- en voeteind zijn geplaatst. Zelfs na 5, 10 of 15 jaar helpen wij u graag met het vinden van het juiste slaapcomfort!

Service & Vervoer

Op welke manier kan ik bij Bedder betalen?

U kunt zowel per bankoverschrijving, met pin, via IDEAL of contant betalen.

Wat is de gemiddelde levertijd?

De gemiddelde levertijd is doorgaans tussen de 4 tot 6 weken. Alles wordt naar uw eigen wensen gemaakt. Uw matras/boxspring wordt dus speciaal voor u geproduceerd. Nooit producten uit voorraad!

Worden er verzendkosten gerekend?

Nee, alle producten van Bedder worden kosteloos bij u bezorgd. Dit is een extra service die wij gratis verlenen.

Wat gebeurt er met mijn oude bed/matras?

Bij uw voorkeur demonteren wij het bed voor u en nemen deze mee. Wij voeren het bed/matras kosteloos voor u af waarna deze wordt gerecycled.

In welke regio’s leveren jullie?

Wij leveren in heel Nederland én België. Wilt u in verband met de afstand tot de showroom graag een afspraak bij u thuis. Neem dan contact op!

Waar kan ik mijn opmerkingen/klachten melden?

U kunt altijd telefonisch contact opnemen met onze klantenservice: Telefoonnummer 0561-700224. We zullen uw opmerking/klacht zorgvuldig opnemen en zo snel mogelijk met een oplossing komen.

Krijg ik garantie op mijn matras?

Ja, u krijgt altijd 100 dagen proefslaap garantie. Bevalt uw matras binnen die termijn niet dan lossen we dit voor u op.

Krijg ik garantie op mijn boxspring?

De eerste 2 jaar heeft u altijd garantie volgens de CBW-garantievoorwaarden.

Ik ga verhuizen, hoe verhuis ik mijn bed?

Wanneer u gaat verhuizen biedt Bedder de unieke service om u te ontzorgen in de verhuizing van uw bed. Door gebruik te maken van deze service behoudt u de garantie op uw bed. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op.