bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Seniorenbed elektrisch

Als we ouder worden, kan het moeilijker worden om een goede nachtrust te krijgen. Een seniorenbed elektrisch kan daarbij helpen, omdat het diverse functies biedt om het ligcomfort te verbeteren. We bespreken de voordelen van een elektrisch seniorenbedden en waar u op moet letten bij het kopen van een bed.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Voordelen van een seniorenbed elektrisch:

 • Verhoogt het comfort van het liggen

Een elektrisch seniorenbed heeft verschillende verstelbare functies, zoals de rug- en beensteunen. Hierdoor kan de senior de meest comfortabele houding vinden om te slapen. Dit vermindert de drukpunten en verhoogt de bloedcirculatie, wat leidt tot een betere nachtrust.

 • Maakt het gemakkelijker om in en uit bed te komen

Een elektrisch seniorenbed kan worden aangepast aan de behoeften van de senior. Dit betekent dat de hoogte van het bed kan worden aangepast om het in- en uitstappen gemakkelijker te maken. Dit vermindert het risico op vallen en andere ongelukken.

 • Verbetert de slaapkwaliteit

Een goede nachtrust is essentieel voor de gezondheid van een senior. Een elektrisch seniorenbed biedt diverse functies om de slaapkwaliteit te verbeteren, zoals de mogelijkheid om het bed te kantelen voor het lezen van een boek of het kijken van televisie.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Seniorenbed elektrisch op maat

Elektrische seniorenbedden zijn er in verschillende maten en modellen. Toch kan het met een standaard elektrisch bed lastig zijn om een bed te vinden dat perfect past bij uw lichaam. Gelukkig zit u bij Beddenspeciaalzaak Bedder helemaal goed, wij maken namelijk een seniorenbed elektrisch voor u op maat. Een op maat gemaakt seniorenbed biedt niet alleen optimaal comfort en gemak, maar ook de juiste ondersteuning voor het lichaam. Het bed kan worden aangepast aan de lengte, breedte en andere persoonlijke behoeften van de senior, waardoor het bed perfect past en optimaal comfort biedt tijdens het slapen.

Matras op maat

Een op maat gemaakt matras is een geweldige oplossing voor mensen die op zoek zijn naar de perfecte slaapervaring. Een standaard matras kan niet altijd voldoen aan de individuele behoeften van een persoon, zoals bijvoorbeeld een slechte rug of nekklachten. Een op maat gemaakt matras biedt daarom de juiste ondersteuning, zodat u kan genieten van een goede nachtrust zonder ongemak of pijn. Door het matras aan te passen aan de lichaamsbouw en persoonlijke voorkeuren, kan het matras een cruciale rol spelen bij het verbeteren van de slaapkwaliteit en het verminderen van pijnlijke klachten. De combinatie van een seniorenbed elektrisch op maat en een matras dat op maat gemaakt is, is dan ook van groot belang.

Uw elektrische seniorenbed op maat laten maken bij Bedder

Er zijn verschillende redenen waarom u een elektrisch seniorenbed of elektrische bedbodem bij Bedder zou moeten laten maken.

Ten eerste biedt Bedder een ruime keuze aan elektrische seniorenbedden in diverse maten en modellen, waardoor er voor elke behoefte en budget een geschikt bed te vinden is.

Ten tweede zijn de elektrische seniorenbedden van Bedder van hoge kwaliteit en worden ze geproduceerd tot in de perfectie op een duurzame manier. Dit zorgt ervoor dat de bedden duurzaam zijn en lang meegaan.

Ten derde biedt Bedder een uitstekende service, waaronder deskundig advies, professionele installatie en onderhoudsdiensten.

Ten slotte hanteert Bedder scherpe prijzen en biedt het diverse betaalopties, waardoor het voor iedereen mogelijk is om een comfortabel en veilig elektrisch seniorenbed aan te schaffen. Wist u dat een op maat gemaakt bed soms ook geheel of gedeeltelijk door uw ziektekosten verzekering vergoed kan worden? Raadpleeg uw zorgverzekering hiervoor.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen