bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Beddenspeciaalzaak

Een beddenspeciaalzaak zet zich in om voor u het bed te vinden dat het best bij u past. In verreweg de meeste gevallen is dit geen standaard bed. De beste slaap wordt gerealiseerd in een maatwerk bed. Bedder is een ervaren beddenspeciaalzaak, waar u altijd terecht kunt voor een bed dat speciaal voor u wordt samengesteld. Wij bieden u niet alleen ruime mogelijkheden tegen een vriendelijke prijs, maar wij zorgen ook voor een eerlijk en persoonlijk advies. Zo helpen wij u bij het vinden van het perfecte bed, dat u een maximale nachtrust biedt. Onze adviseurs luisteren goed naar uw behoeften en, indien aanwezig, de slaapproblemen of klachten die u ervaart. Op basis daarvan gaan wij samen met u op zoek naar het beste bed.

Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Onze beddenspeciaalzaak biedt unieke opties

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten genieten van een welverdiende nachtrust. Enkel een goede nachtrust zorgt ervoor dat u overdag optimaal kunt functioneren. Een bed dat perfect is afgestemd op uw behoeften garandeert u een fijne, rustige slaap. Hier zetten wij ons graag voor in. Zo biedt onze beddenspeciaalzaak u diverse opties:

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Wij maken uw bed volledig op maat

Vanuit onze beddenspeciaalzaak leveren wij maatwerk bedden van uitzonderlijke kwaliteit. Wij hebben een jarenlange ervaring en combineren deze ervaring met een ruim ontwikkelde expertise. Een goede slaap is onze specialiteit, en dat willen wij graag op u overbrengen. De bedden worden met zorg en aandacht samengesteld, vervaardigd met behulp van de beste materialen die er op de markt te verkrijgen zijn. Hierdoor geniet u gegarandeerd van een lange levensduur, zonder dat het bed aan kwaliteit verliest. Heeft u voorkeur voor bepaalde opties? Dan kunt u dit uiteraard aangeven. Weet u niet goed wat uw wensen en behoeften zijn? Dan gaat onze ervaren adviseur het gesprek graag met u aan, om samen met u de juiste oplossingen te vinden.

Breng een bezoek aan onze showroom

U kunt op onze website alle informatie vinden over de opties die wij u aanbieden. Hier vindt u uiteraard ook een selectie van de soorten bedden van onze beddenspeciaalzaak. Wilt u een bed op maat aanschaffen, zoals een boxspring of een seniorenbed? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

 

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen