bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Elektrische bedbodem

Wilt u graag genieten van een elektrische bedbodem? De specialisten van Bedder helpen u daar graag bij verder. Door ons grote assortiment aan maatwerk bed-producten die ontzettend goed aansluiten bij uw behoeften, zult u een goede nachtrust ervaren en fris uit bed stappen. Met een elektrische bedbodem zult u merken dat u minder last van lichamelijke klachten zult hebben tijdens en na het slapen. Uw nachtrust wordt hier dan ook door verbeterd!
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Jarenlang comfort van een elektrische bedbodem

Wanneer u wilt genieten van een elektrische bedbodem, heeft u verschillende opties die u hieraan kunt laten toevoegen. Zo raden wij u aan om hier een op maat gemaakt matras bij te nemen. Een matras dat op maat én naar uw lichamelijke behoeften geproduceerd wordt, draagt zeker bij aan uw slaapcomfort. Jarenlang kunt u genieten van uw elektrische bedbodem met op maat gemaakt matras.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Een nieuw bed met elektrische bedbodem

Wanneer u al jaren in uw bed slaapt is het tijd voor een nieuw bed. U zult er extra profijt van hebben. Zo is een luxe boxspring met elektrische bedbodem fantastisch om in te slapen, maar ook de uitstraling van uw slaapkamer zal alleen maar beter worden. Wanneer u een prettige slaapkamer heeft, slaapt u automatisch beter en rustiger. Om klaar te zijn voor de toekomst kunt u de optie deelbaar verrijdbaar aan uw bed toevoegen. Zo kunt u bijvoorbeeld een stuk gemakkelijker het bed verschuiven, maar ook het schoonmaken van de slaapkamer zal hierdoor een stuk gemakkelijker gaan.

Wilt u een extra stukje veiligheid incalculeren? Goed bezig! Zo hebben wij de optie om uitstap verplichting aan uw luxe boxspring toe te voegen. Hierdoor heeft u in de nacht en avond beter zicht als u in- of uit bed moet stappen.

Service met een gouden randje

Wij vinden het ontzettend belangrijk om een goede service aan u te leveren. Zo bieden wij een persoonlijke aanpak aan, geen mens is namelijk hetzelfde. We kopen onder het genot van een kopje koffie graag bij u langs om uw wensen en behoeften te bespreken, zo hoeft u zelf niet uw huis uit. Daarnaast bieden wij een snelle 24/7 service aan het gehele jaar door. Wij staan dan ook 365 dagen in het jaar voor u klaar.

Daarnaast staan wij voor duurzaamheid en kwaliteit. Wij gebruiken voor uw elektrische bedbodem alleen de meest zuivere en duurzame materialen om een bed voor u op maat te laten maken. Uiteraard worden deze duurzaam gemaakt en ethisch ingekocht.

Profiteer nu van onze fijne voordelen en neem vrijblijvend contact met de specialisten van Bedder op! We bespreken de mogelijkheden en wensen graag met u. Ook kunt u een gratis brochure aanvragen om u in te lezen.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.   Brochure aanvragen