bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Indicatie hoog laag bed

Op zoek naar duidelijkheid en ondersteuning bij de aanschaf van een hoog-laag bed? Bij Bedder begrijpen we hoe essentieel het is om de juiste informatie en hulp te hebben bij het navigeren door het aanvraagproces voor een indicatie hoog laag bed. In de zoektocht naar een hoog laag bed kan het pad van de indicatieaanvraag vaak verwarrend en belastend zijn. We begrijpen dat het verkrijgen van een indicatie niet enkel een bureaucratische stap is, maar een essentieel onderdeel van uw weg naar verbeterd comfort, veiligheid en zelfstandigheid. Afhankelijk van de door u gekozen zorgverzekering heeft u een indicatie hoog laag bed nodig.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Waarvoor dient een hoog laag bed?

Een verstelbaar hoog laag bed biedt een ongekende ondersteuning en veiligheid voor hen die te kampen hebben met mobiliteitsproblemen of een verhoogd risico lopen op vallen. Het ontwerp van een hoog laag bed is erop gericht om het in- en uitstappen zo eenvoudig en veilig mogelijk te maken. Hierbij is niet alleen gedacht aan het comfort en de zelfstandigheid van de gebruiker, maar ook aan de ergonomische ondersteuning voor zorgverleners en mantelzorgers.

Het elektrisch bed kan eenvoudig in hoogte worden versteld, waardoor de zorgverlener of mantelzorger op een ergonomisch verantwoorde wijze de noodzakelijke zorg kan verlenen zonder zelf lichamelijke klachten te ontwikkelen. Het biedt de mogelijkheid om de hoogte van het bed aan te passen aan de individuele behoeften en omstandigheden. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker op een comfortabele en veilige manier kan rusten en slapen, terwijl tegelijkertijd het risico op vallen en andere ongelukken wordt geminimaliseerd.

Ook het zelfstandig in- en uit bed stappen wordt met een hoog laag bed een minder ontmoedigende taak. De verstelbare hoogte maakt het mogelijk om het bed op een optimale hoogte in te stellen, waardoor de gebruiker minder moeite heeft om in of uit het bed te komen. Dit draagt bij aan de zelfstandigheid en de algehele levenskwaliteit van de gebruiker.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Waarom een indicatie voor een hoog laag bed?

Een hoog laag bed is meer dan alleen een bed; het is een essentieel hulpmiddel in de zorgverlening dat een fundamentele impact heeft op het dagelijks leven van velen. De functionaliteiten van een hoog laag bed bieden een significante verbetering in zowel veiligheid als comfort voor gebruikers en hun verzorgers.

Het helpt gebruikers bij het zelfstandig in en uit bed komen en minimaliseert de fysieke belasting voor zorgverleners, waardoor het welzijn van alle betrokkenen wordt bevorderd.

Noodzaak van een indicatie

Maar waarom is een indicatie zo cruciaal in dit proces? Een indicatie fungeert als een officiële erkenning van uw behoefte aan een hoog-laag bed en kan de basis vormen voor eventuele vergoedingen vanuit de zorgverzekering of de gemeente via de Wmo. Afhankelijk van uw zorgverzekering heeft u dan ook een indicatie hoog laag bed nodig.

Zonder deze indicatie kunnen de kosten van een hoog-laag bed een significante financiële last vormen, en dat is waar de indicatie een brug bouwt. Het biedt toegang tot financiële ondersteuning, waardoor het voor velen mogelijk wordt om van de voordelen van een hoog-laag bed te genieten zonder de zorg over onbereikbare kosten.

Het aanvraagproces van een indicatie hoog laag bed

Het verkrijgen van een indicatie hoog laag bed is een gestructureerd proces dat begint bij de constatering van de behoefte. Wanneer uw zorgverzekering of gemeente vanuit de Wmo vraagt om een indicatie hoog laag bed voor een vergoeding, is er dan ook een indicatie nodig.

Dit wordt meestal gedaan door een huisarts of een specialist, die de specifieke zorgbehoefte evalueert en op basis daarvan een medische verklaring kan afgeven. Deze verklaring is essentieel voor het indienen van een succesvolle aanvraag voor een indicatie hoog laag bed.

De rol van de indicatie in zorg en ondersteuning

De indicatie hoog laag bed speelt dus een sleutelrol in de toegang tot zorg en ondersteuning. Het valideert de behoefte aan gespecialiseerde zorg in de vorm van een hoog laag bed en opent de deuren naar financiële hulp, waardoor de lasten voor de gebruiker worden verminderd. Door het verkrijgen van een indicatie hoog laag bed wordt het pad naar verbeterd comfort, veiligheid en zelfstandigheid geëffend, en wordt de kwaliteit van leven voor zowel de gebruiker als de zorgverlener verhoogd.

Een indicatie hoog laag bed staat bij verschillende zorgverzekeraars centraal voor een vergoeding bij de aanschaf van een hoog laag bed. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar om te weten of u een vergoeding kunt krijgen, en of u een indicatie hoog laag bed nodig heeft.

Hoe krijgt u een indicatie voor een zorgbed?

Begin met een bezoek aan uw huisarts of behandelend specialist. Zij kunnen uw situatie beoordelen en u eventueel doorverwijzen voor verdere beoordeling voor een zorgbed. Ze schrijven een medische verklaring indien zij het nodig achten dat u een hoog laag bed nodig heeft.

Gemeente of zorgverzekeraar:

Dien een aanvraag in bij uw gemeente (Wmo) of zorgverzekeraar (Zvw) met de medische verklaring van uw arts. Zij beoordelen uw aanvraag en beslissen of u in aanmerking komt voor een vergoeding of verstrekking van een hoog laag bed.

Overwegingen:

 • Eigen bijdrage: Houd er rekening mee dat er mogelijk een eigen bijdrage gevraagd wordt, afhankelijk van uw inkomen en gemeente.
 • Wachttijd: Het kan enige tijd duren voordat uw aanvraag is verwerkt en goedgekeurd. Wees daarom voorbereid op een mogelijke wachttijd.
 • Particuliere aankoop: Als u niet wilt wachten of als u niet in aanmerking komt voor vergoeding, kunt u overwegen het bed zelf aan te schaffen.

Het is raadzaam om contact op te nemen met uw gemeente of zorgverzekeraar voor de meest actuele informatie over de aanvraagprocedure en vergoedingen.

Uitmuntende kwaliteit en onovertroffen service van Bedder

Bij ons betreedt u een wereld waarin uitmuntende kwaliteit en onovertroffen service centraal staan. Onze exclusieve collectie luxe boxsprings en matrassen, geproduceerd in eigen beheer, staat garant voor een ongeëvenaarde slaapervaring. Ieder product is het resultaat van toegewijd vakmanschap, innovatie en een scherp oog voor detail.

Eerlijke prijs, superieure kwaliteit wanneer u een hoog laag bed aanschaft bij Bedder

Wij geloven in het aanbieden van hoogwaardige bedden, boxsprings en matrassen tegen een eerlijke en transparante prijs. Bij ons investeert u niet zomaar in een bed, maar in een verkwikkende slaap en optimaal comfort dat u iedere nacht opnieuw energie geeft. De kwaliteit van uw slaap is onze prioriteit, en elk product in ons assortiment is ontworpen met een onwankelbare toewijding aan uw comfort en welzijn.

De luxe van comfort en gemak

Ontdek de luxe van ware comfort en geniet van een slaapomgeving die perfect is afgestemd op uw individuele behoeften. Onze bedden zijn niet alleen stijlvol en elegant, maar ook ergonomisch ontworpen voor maximale ondersteuning en ontspanning. Ze vormen de ideale basis voor een revitaliserende nachtrust en zorgen dat u elke ochtend verfrist ontwaakt, klaar voor een nieuwe dag.

Waarom kiezen voor Bedder?

Bij Bedder vindt u meer dan alleen een hoog laag bed. U vindt een toegewijde partner die streeft naar uw ultieme slaapgenot. Onze onberispelijke service, van persoonlijk advies tot naadloze levering en installatie, zorgt voor een zorgeloze aankoop en blijvend slaapcomfort. Laat u verwelkomen in onze wereld waar kwaliteit, comfort en klanttevredenheid samenkomen tot een harmonieuze slaapbeleving.

Heeft u een indicatie hoog laag bed? Uw dromen van een perfecte nachtrust beginnen hier, bij ons, waar elk bed een belofte is van verjongende slaap en ultiem comfort. Maak gebruik van ons advies aan huis zodat onze specialisten u kunnen bijstaan in het samenstellen van een hoog laag bed. Wij bekijken graag de mogelijkheden met u, bespreken klachten of wensen en geven u op basis daarvan een persoonlijk advies!

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen