bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Elektrisch bed

Een elektrische bed is een bed die kan worden versteld door middel van elektrische motoren. Dit type bed kan worden bediend met behulp van afstandsbedieningen, waardoor de hoogte van het hoofd- en voeteneind kan worden aangepast. Een elektrische bed is niet alleen handig voor mensen met een handicap, maar is ook zeer geschikt voor senioren. In dit artikel zullen we enkele voordelen van een elektrisch bed voor senioren bespreken en waarom Bedder de beste optie is als het gaat om het kopen van een elektrisch bed.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

4 voordelen van een elektrisch bed voor senioren

 

 1. Verlichting van lichamelijke pijn

Senioren kunnen last hebben van lichamelijk verschillende aandoeningen zoals artritis, rugpijn en slaapapneu. Deze aandoeningen kunnen het slaapcomfort beïnvloeden. Een elektrisch bed kan helpen bij de lichamelijke pijn door de mogelijkheid om de hoogte van het hoofd- en voeteneind aan de passagier te verhogen. Door het hoofdeinde te verhogen kan de druk op de onderrug worden verlaagd. Dit kan ook helpen bij het voorkomen van zuurbranden en het verbeteren van de ademhaling voor mensen met slaapapneu.

 

 1. Verbeterde bloedcirculatie

Een elektrisch bed kan ook de bloedcirculatie van senioren verbeteren. Door het hoofdeinde te verhogen kunnen de benen hoger worden geplaatst, waardoor het bloed hierna door het lichaam kan stromen. Dit kan helpen bij het voorkomen van bloedstolsels.

 

 1. Eenvoudige toegang

Senioren kunnen problemen hebben met het in en uit bed stappen. Een elektrisch bed kan helpen door het matras op de gewenste hoogte te verstellen waardoor het voor men makkelijker wordt om in en uit bed te stappen.

 

 1. Verbeterde slaapkwaliteit

Een goede slaapkwaliteit is essentieel voor de gezondheid van senioren. Een elektrisch bed kan helpen bij het verbeteren van de slaapkwaliteit door het bed in de juiste houding te verstellen, waarmee u gedeeltelijk tot geheel van uw lichamelijke pijn af zult zijn en het stress verminderd. Door de hoogte van het hoofdeinde aan te passen kan de slaaphouding van senioren worden verbeterd, waardoor ze beter kunnen slapen.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

 

Waarom is Bedder de beste optie voor het kopen van een elektrisch bed?

Bedder is een van de beste slaapspecialisten als het gaat om het kopen van een elektrisch bed. Wij geven  u hieronder enkele redenen waarom wij de beste optie zijn voor het kopen van een elektrisch bed.

 • Divers assortiment: Wist u dat wij een breed assortiment hoog laag bedden aanbieden? U kunt kiezen uit verschillende afmetingen en materialen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
 • Hoogwaardige kwaliteit: Bedder biedt alleen elektrische bedden van hoge kwaliteit. De bedden zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. De elektrische motoren zijn van de hoogste kwaliteit en bieden betrouwbare prestaties.
 • Uitstekende klantenservice: Wij hebben een uitstekende klantenservice die klaar staat om u te helpen bij het kiezen van het juiste bed. Het ervaren team van slaapdeskundigen kan advies geven over welk type bed het beste past bij uw behoeften.
 • Gratis levering en installatie: Bij ons profiteert u van gratis levering en installatie van de elektrische bedden. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport en de installatie van het bed. Ons ervaren team zorgt ervoor dat het bed op de juiste manier wordt geleverd.

 

Kortom, een elektrisch bed is een uitstekende keuze voor senioren die op zoek zijn naar een betere slaapervaring. Bedder is de beste optie als het gaat om het kopen van een elektrisch bed van hoge kwaliteit. Met een breed assortiment, hoogwaardige kwaliteit, uitstekende klantenservice en gratis levering kunt u erop vertrouwen dat u de beste service krijgt van ons.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

  Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.   Brochure aanvragen