bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Luxe boxspring

Een luxe boxspring die voor u gemaakt lijkt te zijn? Kies voor een boxspring van Bedder, want onze boxsprings worden daadwerkelijk voor u op maat gemaakt! Samen met u ontdekken we waar uw behoeften liggen en wat uw lichaam nodig heeft om te kunnen genieten van een goede nachtrust. Uiteindelijk maken wij een maatwerk luxe boxspring voor u, van de hoogste kwaliteit en tegen een fijne prijs. Door onze ruime ervaring zijn wij in staat om voor iedereen het perfecte bed te leveren. Wij bieden u tal van keuzes voor uw maatwerk boxspring en wij denken met u mee om u uiteindelijk de beste, meest luxe boxspring op maat te kunnen aanbieden.

Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Een luxe boxspring op maat gemaakt

Bij Bedder is niets standaard. Wij weten dat u het best slaapt op een bed dat speciaal voor u gemaakt is. Hier zetten wij ons graag voor in. Wanneer u bij ons komt voor een luxe boxspring, dan kunnen wij u de meest uiteenlopende varianten aanbieden. Hierbij kunt u denken aan de volgende mogelijkheden:

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

U slaapt het best op een boxspring van Bedder

Een luxe boxspring van Bedder staat garant voor een optimale nachtrust. U slaapt niet alleen uitstekend, maar het in- en uitstappen wordt ook vereenvoudigd. Daarnaast wordt het opmaken van uw bed een stuk minder belastend, waardoor u dit veel gemakkelijker doet. Zo bieden de boxsprings van Bedder alle voordelen die u mag verwachten van maatwerk. Wij gaan volledig uit van uw wensen en behoeften, waarbij wij u uiteraard een professioneel advies kunnen bieden en u informeren over de diverse opties die voor u klaarstaan. Uiteindelijk ontwikkelen wij, samen met u, het best waarop u gegarandeerd het best slaapt.

Heeft u interesse in een luxe boxspring op maat?

Een boxspring van Bedder is een boxspring die tegemoet komt aan al uw behoeften. Bij Bedder draait het allemaal om het vinden van de juiste samenstellingen en opties, zodat u kunt gaan genieten van een welverdiende nachtrust en maximaal gemak. Heeft u ook interesse in een luxe boxspring op maat? Plan dan een bezoek aan onze showroom in. Wij informeren en adviseren u graag op vrijblijvende basis. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.
Brochure aanvragen