bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Deelbare tweepersoonsbedden – optimaal comfort en gemak

Bent u op zoek naar de perfecte oplossing voor uw slaapkamer? Overweeg dan de deelbare tweepersoonsbedden van Bedder. Deze innovatieve bedden bieden niet alleen ongeëvenaard comfort, maar ook praktisch gemak. Uw slaapkamer is een plek van rust en ontspanning en het juiste bed speelt een cruciale rol in het creëren van de perfecte slaapomgeving. Elk individu heeft unieke behoeften en voorkeuren als het gaat om slapen. Daarom hebben we deelbare tweepersoonsbedden ontworpen die niet alleen aan uw comforteisen voldoen, maar ook zorgen voor praktisch gemak in uw dagelijks leven.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Innovatief slaapcomfort: onze deelbare tweepersoonsbedden

Onze deelbare tweepersoonsbedden zijn het resultaat van jarenlange innovatie en expertise op het gebied van slaapcomfort. We hebben elk aspect van deze bedden zorgvuldig overwogen om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste normen voldoen. Of u nu een goede nachtrust wilt bevorderen, rugklachten wilt verminderen of gewoon wilt genieten van een bed dat aan uw levensstijl is aangepast, onze bedden bieden de perfecte oplossing.

Wat onze deelbare boxspring echt onderscheidt, is het gemak waarmee u uw slaapomgeving kunt aanpassen. Met twee aparte matrassen kunt u de zijden afzonderlijk verstellen en instellen, zodat zowel u als uw partner de ideale slaappositie kunnen vinden. Geen gedoe meer met compromissen. Dit betekent dat u beiden kunt genieten van een persoonlijke slaapervaring zonder concessies te doen aan comfort.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Het opmaak- en schoonmaakgemak van deelbare tweepersoonsbedden

Een van de grootste voordelen van deelbare tweepersoonsbedden is de eenvoudige manier waarop u uw bed kunt opmaken. Met twee aparte matrassen kunt u de zijkanten afzonderlijk optillen en verschonen. Dit betekent dat u nooit meer hoeft te worstelen met een zware matras om uw lakens te vervangen. Het resultaat? Een fris en schoon bed zonder gedoe.

Een ander handig aspect van deelbare tweepersoonsbedden is dat ze gemakkelijk schoon te houden zijn. Omdat de bedden in tweeën kunnen worden gesplitst, hebt u voldoende ruimte om onder het bed te stofzuigen of schoon te maken. Geen stofnesten of verloren voorwerpen meer onder uw bed. Het schoonmaken van uw slaapkamer wordt een fluitje van een cent.

Optimale ondersteuning voor een goede nachtrust

Een goede nachtrust is essentieel voor uw algehele welzijn. Deelbare tweepersoonsbedden bieden niet alleen comfort, maar ook optimale ondersteuning. U kunt kiezen uit verschillende matrassen die aan uw slaapbehoeften voldoen. De individuele instelbaarheid zorgt ervoor dat u en uw partner elk de perfecte slaapervaring kunnen hebben.

Heeft u last van rugpijn of andere lichamelijke klachten? Deelbare seniorenbedden kunnen helpen om deze klachten te verminderen. U kunt de matrassen aanpassen aan uw specifieke ondersteuningsbehoeften, waardoor u beter slaapt en comfortabeler wakker wordt.

Transformeer uw slaapervaring met onze deelbare tweepersoonsbedden

Deelbare tweepersoonsbedden bieden een perfecte combinatie van comfort en praktisch gemak. Ze maken uw dagelijks leven gemakkelijker en zorgen voor een goede nachtrust. Daarnaast zijn de luxe boxsprings van Bedder niet zomaar bedden; ze zijn een investering in uw welzijn en gemak

We nodigen u uit om ons uitgebreide assortiment te verkennen en te ontdekken hoe onze innovatieve bedden uw slaapervaring kunnen transformeren. Kies voor ongeëvenaard comfort en praktisch gemak met Bedder.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen