bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Deelbare seniorenbedden: Comfort en functionaliteit voor ouderen

Als we ouder worden, hebben we vaak behoefte aan speciale voorzieningen die ons dagelijks leven comfortabeler en gemakkelijker maken. Een van die belangrijke voorzieningen is een goed bed dat is afgestemd op de specifieke behoeften van senioren. Bij Bedder begrijpen we het belang van goede nachtrust en daarom bieden wij een uitgebreid assortiment deelbare seniorenbedden aan. We bespreken graag de voordelen en kenmerken van deze bedden met u.

Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Comfortabel en veilig

Een deelbaar seniorenbed is ontworpen met het comfort en de veiligheid van oudere mensen in gedachten. Deze bedden zijn voorzien van verstelbare functies die het mogelijk maken om het bed aan te passen aan de individuele voorkeuren van de gebruiker. Met een druk op de knop kunnen de rugleuning, het voeteneinde en de hoogte van het bed worden aangepast, waardoor een optimale slaaphouding kan worden bereikt. Dit is vooral belangrijk voor ouderen die last hebben van mobiliteitsproblemen of andere fysieke beperkingen.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Onafhankelijkheid en gemak

Deelbare seniorenbedden bieden ouderen de mogelijkheid om hun bed op te delen in twee aparte delen. Dit betekent dat partners afzonderlijk van elkaar de positie van hun bed kunnen aanpassen zonder elkaar te storen. Bovendien maakt deze functie het eenvoudiger om het bed op te maken, schoon te maken en te verplaatsen. Het vergemakkelijkt ook het in- en uitstappen, wat vooral handig is voor ouderen die hulp nodig hebben bij het opstaan of gaan liggen.

Stijlvol en aanpasbaar

Bij Bedder begrijpen we dat seniorenbedden niet alleen functioneel moeten zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Onze deelbare seniorenbedden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen, zodat u een bed kunt kiezen dat perfect past bij uw interieur en persoonlijke voorkeuren. Of u nu de voorkeur geeft aan een klassieke uitstraling of juist een modern design, wij hebben voor elk wat wils.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij de aanschaf van een seniorenbed is het belangrijk om te investeren in kwaliteit en duurzaamheid. Onze deelbare seniorenbedden worden vervaardigd volgens de hoogste normen en gemaakt van duurzame materialen. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijks gebruik. Bovendien worden al onze bedden geleverd met een uitgebreide garantie, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw nieuwe bed.

Betaalbaarheid en service

Bij Bedder staan we bekend om onze betrouwbaarheid en deskundigheid. Ons team van professionals staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het kiezen van het juiste deelbare seniorenbed. We begrijpen dat het een belangrijke beslissing is en streven ernaar om u te helpen de juiste keuze te maken, gebaseerd op uw individuele behoeften en voorkeuren.

Bezoek vandaag nog onze website of vraag de gratis brochure aan en ontdek ons assortiment deelbare seniorenbedden. Neem contact met ons op via onze klantenservice voor persoonlijk advies en begeleiding. Verbeter uw slaapcomfort en geniet van het gemak en de functionaliteit die onze deelbare seniorenbedden te bieden hebben. Investeer in uw welzijn en koop een deelbaar seniorenbed bij Bedder!

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

  Wil je meer informatie over onze boxsprins? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.   Brochure aanvragen