bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Beste koop boxspring

Bij het zoeken naar de beste koop boxspring komt u vaak verschillende opties tegen. Maar waar moet u op letten om de beste keuze te maken? Bij Bedder begrijpen wij dat het kiezen van het juiste bed veel vragen met zich meebrengt. Daarom bieden wij op maat gemaakte boxsprings die voldoen aan al uw lichaamsbehoeften. We leggen graag uit waarom een op maat gemaakte boxspring van Bedder de beste koop boxspring is.

Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Op maat gemaakt voor uw lichaam

Bij Bedder begrijpen we dat elk lichaam uniek is. Daarom maken wij elk matras op maat. We beginnen met het bepalen van uw postuur en lichaamstype, en passen hierop de hardheid van het boxspring matras en de luxe boxspring aan. Dit resulteert in een optimaal slaapcomfort en voorkomt klachten zoals rug- en nekpijn.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Kwaliteit en duurzaamheid resulteren in een beste koop boxspring

Bij Bedder staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Onze boxsprings zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden met de grootste zorg geproduceerd. Bovendien kunnen wij uw oude bed gratis afvoeren of recyclen, waardoor u bijdraagt aan een duurzame wereld. Onze beste koop boxspring bedden gaan jarenlang mee en zijn een investering in uw gezondheid en welzijn.

Comfort en luxe

Bij Bedder streven wij naar ultiem slaapcomfort en luxe. Onze beste koop boxspring bedden worden compleet op maat gemaakt, waardoor u geniet van optimaal comfort en de beste ondersteuning. Daarnaast bieden wij een uniek assortiment bedden en boxsprings die perfect passen bij uw interieur. Zo creëert u niet alleen een optimale slaapomgeving, maar ook een stijlvolle slaapkamer.

Uw specifieke behoeften

Bij Bedder begrijpen wij dat elk individu specifieke behoeften heeft als het gaat om slaapcomfort. Ons Royal Level® systeem is als enige geschikt voor een tillift. Dit maakt onze boxsprings ook geschikt voor mensen die extra zorg en ondersteuning nodig hebben. Bovendien hanteren wij een 24/7 service die u levenslang mag gebruiken en streven wij naar 100% tevredenheidsgarantie.

Snelle levering en service

Bij Bedder bieden wij snelle levering en service. Wij kunnen uw boxspring al na 8 weken leveren en in uw slaapkamer plaatsen. Onze service gaat verder dan alleen de aankoop van uw boxspring. Wij staan altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden en u te voorzien van het beste advies.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze slaapdeskundigen helpen u graag.

Slaap als een roos: kies de beste koop boxspring op maat bij Bedder

Bij Bedder begrijpen wij dat het kiezen van de beste koop boxspring veel vragen met zich meebrengt. Daarom bieden wij op maat gemaakte boxsprings die voldoen aan al uw lichaamsbehoeften. Onze boxsprings zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, bieden optimaal comfort en zijn duurzaam. Wilt u ook genieten van een goede nachtrust en beter slapen in een op maat gemaakte boxspring? Bezoek dan onze website voor meer informatie of maak een afspraak in onze showroom. Onze slaapexperts helpen u graag bij het vinden van de perfecte boxspring. Bij Bedder staan wij voor kwaliteit, service en een goede nachtrust. Bestel nu uw op maat gemaakte boxspring bij Bedder en geniet van een goede nachtrust.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

  Wil je meer informatie over onze boxsprins? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.   Brochure aanvragen