bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Wat is een seniorenbed?

Een goede nachtrust is voor iedereen van onschatbare waarde, ongeacht de fase van het leven waarin men zich bevindt. Echter, naarmate de jaren verstrijken, ondergaan onze lichamen en slaappatronen subtiele veranderingen. Het is op dit punt dat seniorenbedden hun entree maken. Maar wat is een seniorenbed exact en wat maakt een seniorenbed precies anders dan een standaardbed? En welke overwegingen spelen een rol bij de beslissing om voor dit type bed te kiezen? Met het verstrijken van de tijd, kunnen er fysieke uitdagingen ontstaan die de slaap kunnen verstoren. Rugpijn na het slapen, gewrichtsstijfheid en verminderde mobiliteit zijn slechts enkele voorbeelden van problemen waarmee senioren kunnen worden geconfronteerd. Daarom moeten de bedden waarop zij slapen, aan deze veranderende behoeften voldoen om een comfortabele en veilige nachtrust te garanderen.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Speciaal ontworpen voor senioren

Een seniorenbed is speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van senioren en mensen met een beperkte mobiliteit. Onze senioren boxsprings zijn zorgvuldig ontworpen met aandacht voor comfort, veiligheid en gebruiksgemak. Ze verschillen op verschillende manieren van standaardbedden en bieden enkele belangrijke voordelen die het leven van ouderen comfortabeler kunnen maken.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Kenmerken van een seniorenbed

Bij Bedder zijn we ervan overtuigd dat bedden die speciaal op maat gemaakt zijn, exact zijn wat u nodig heeft. Geen lichaam is hetzelfde, zo zijn ook de slaapbehoeften van iedereen anders. Maar wat is een seniorenbed exact en welke functies hebben deze bedden?

Verstelbare Hoogte

Een van de meest opvallende kenmerken van onze seniorenbedden is hun verstelbare hoogte. Dit betekent dat u de boxspring kunt aanpassen aan de ideale hoogte, zodat in- en uitstappen gemakkelijker wordt. Dit is vooral belangrijk voor senioren met mobiliteitsproblemen of mensen die zorg nodig hebben.

Veiligheidsvoorzieningen

Seniorenbedden zijn vaak uitgerust met ingebouwde veiligheidsvoorzieningen. Dit kan onder andere zijhekken zijn die voorkomen dat iemand uit bed valt, vooral als u zich ’s nachts wilt omdraaien. Veiligheid is een topprioriteit bij het ontwerpen van deze bedden. Wanneer u een seniorenbed op maat laat ontwerpen bij ons zijn er talloze opties die u kunt toevoegen aan uw seniorenbed. Onze specialisten kunnen u hierover ontzettend goed over voorlichten.

Comfortabel op maat gemaakt matras

Een goed matras is cruciaal voor een goede nachtrust. Onze seniorenbedden worden gemaakt met speciale, op maat gemaakte matrassen. Onze specialisten bespreken uw beperkingen en wensen met u, op deze manier kunnen wij een op maat gemaakt matras voor u samenstellen. Het voordeel van een op maat gemaakt matras is dat dit matras aan alle behoeften zal voldoen waar uw lichaam zo aan toe is. Zo bieden ze extra ondersteuning en drukverlichting waar nodig.

Elektrische Bediening

Wanneer u zich de vraag heeft gesteld: Wat is een seniorenbed precies? Zal de gedachte ongetwijfeld door uw hoofd hebben gespookt of een seniorenbed een elektrische boxspring is? Daar kunnen wij volmondig ja op antwoordden. Onze seniorenbedden kunnen worden geleverd met extra bediening, waardoor het mogelijk is om de helling en de hoogte van het seniorenbed aan te passen. Op deze manier kunt u zonder te veel inspanning heerlijk comfortabel liggen of zitten in uw boxspringbed.

Waarom een seniorenbed overwegen?

Er zijn verschillende punten waarom u een seniorenbed van Bedder zou moeten overwegen. Uiteraard delen wij deze graag met u:

 • Comfort en gemak: Seniorenbedden van Bedder worden ontworpen met het comfort en het gemak van u in gedachten. Ze helpen bij het verminderen van lichamelijk ongemak en zorgen voor een goede nachtrust.
 • Veiligheid staat voorop bij seniorenbedden: De ingebouwde veiligheidsvoorzieningen en verstelbare hoogte verminderen het risico op vallen en letsel.
 • Ondersteuning bij zorg: Voor mensen die zorg nodig hebben of thuisverpleging ontvangen, kunnen seniorenbedden het werk van zorgverleners vergemakkelijken en de kwaliteit van zorg verbeteren.
 • Maatwerkopties: Bedder, als specialist op het gebied van boxsprings op maat, biedt de mogelijkheid om seniorenbedden aan te passen aan de specifieke behoeften van elke gebruiker. Dit betekent dat u de perfecte slaapoplossing zult vinden.

Een seniorenbed laten samenstellen bij de specialist op het gebied van slaap

Onze seniorenbedden zijn veel meer dan alleen maar een bed. Ze zijn een zorgvuldig ontworpen slaapoplossing die rekening houdt met de specifieke behoeften van senioren en mensen met beperkte mobiliteit. Een seniorenbed biedt comfort, veiligheid en gemak, waardoor een goede nachtrust bereikbaar blijft, ongeacht de leeftijd.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige seniorenbedden op maat, is Bedder de juiste keuze. Neem contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom en ontdek de mogelijkheden om een seniorenbed te kiezen dat perfect bij uw behoeften past. Heeft u liever dat wij bij u thuis komen voor advies aan huis of ontvangt u graag onze gratis brochure? Ook dat is mogelijk. Een goede nachtrust is immers van onschatbare waarde, ongeacht uw leeftijd.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen