bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Twijfelaar boxspring

Bent u op zoek naar een boxspring op maat die perfect bij uw wensen en behoeften past? Dan is een twijfelaar boxspring van Bedder de ideale keuze voor u! Als specialist in op maat gemaakte bedden bieden wij de perfecte oplossing voor mensen van alle leeftijden, met lichamelijke problemen of die simpelweg op zoek zijn naar een comfortabele en persoonlijke slaapervaring.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Het belang van een goede nachtrust

Een goede nachtrust is van vitaal belang voor ons welzijn en onze gezondheid. Het beïnvloedt niet alleen onze fysieke prestaties maar ook ons humeur en onze algehele kwaliteit van leven. Vooral voor mensen op leeftijd of met lichamelijke klachten kan een goede nachtrust een wereld van verschil maken in hun dagelijks leven.

Een goed uitgeruste slaap stelt hen in staat om de dag vol energie en vitaliteit te beginnen, wat hun dagelijkse activiteiten en gemoedstoestand positief beïnvloedt. Een goede nachtrust is dus essentieel om optimaal van het leven te kunnen genieten en gezond ouder te worden.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Wat is een twijfelaar boxspring?

Een twijfelaar is een type bed dat tussen een eenpersoonsbed en een tweepersoonsbed in zit qua afmetingen. Het biedt meer ruimte dan een eenpersoonsbed, maar is iets smaller dan een standaard tweepersoonsbed. Meestal heeft een twijfelaar een breedte van ongeveer 120 tot 140 centimeter. Deze tussenmaat maakt het een ideale keuze voor individuen die graag wat meer ruimte willen dan een eenpersoonsbed biedt, maar niet genoeg ruimte hebben voor een groot tweepersoonsbed.

Twijfelaars vinden hun nut in verschillende situaties. Door hun tussenmaat zijn ze ideaal voor gebruik in kleinere slaapkamers of logeerkamers, waar de ruimte vaak beperkt is. Met een breedte van ongeveer 120 tot 140 centimeter bieden twijfelaars meer comfort dan een eenpersoonsbed, maar nemen ze minder ruimte in dan een standaard tweepersoonsbed. Dit maakt ze een praktische en comfortabele slaapoplossing voor individuen die graag wat meer ruimte willen, maar geen behoefte hebben aan een groot tweepersoonsbed. Bovendien straalt een twijfelaar gezelligheid uit en kan het dienen als een knusse slaapplaats voor één persoon, waardoor het een veelzijdige keuze is voor een breed scala aan gebruikers.

Twijfelaar boxspring – Op maat gemaakt voor u

Bij Bedder begrijpen we als geen ander dat iedereen unieke slaapbehoeften heeft. We zijn ons ervan bewust dat een goede nachtrust essentieel is voor het algemene welzijn en de gezondheid van onze klanten. Daarom hebben we met veel zorg en toewijding de luxe boxspring, een uniek slaapsysteem dat volledig op maat wordt gemaakt om aan uw specifieke wensen en vereisten te voldoen. We geloven dat een persoonlijke slaapervaring de sleutel is tot een energiek en vervuld leven, en daarom gaan we tot het uiterste om uw ideale boxspring te creëren.

Van de afmetingen en hardheid van het matras tot het design en de stoffering, bij ons is alles aanpasbaar om ervoor te zorgen dat u het bed van uw dromen krijgt. We beginnen met een uitgebreide analyse van uw slaapgewoonten, lichaamshouding en eventuele specifieke behoeften of gezondheidskwesties. Op basis van deze waardevolle inzichten stellen onze deskundige slaapspecialisten een op maat gemaakt ontwerp voor uw twijfelaar boxspring voor.

Voordelen van een twijfelaar boxspring

 • Ergonomisch ontwerp: Onze twijfelaar boxspring is ontworpen om optimale ondersteuning te bieden aan uw lichaam. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat uw ruggengraat in een natuurlijke positie blijft, wat rugpijn en andere klachten kan verminderen.
 • Duurzaamheid: Onze boxsprings zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en met vakmanschap gebouwd. Hierdoor bent u verzekerd van een duurzaam bed dat jarenlang meegaat.
 • Comfortabele nachtrust: Het matras van een twijfelaar boxspring is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zich aanpast aan uw lichaamsvorm. Dit zorgt voor een comfortabele en ontspannen nachtrust.
 • Aantrekkelijk: Naast het comfort en de functionaliteit bieden onze boxsprings ook esthetische waarde. U kunt kiezen uit verschillende stijlen en stofferingsopties om een bed te creëren dat perfect past bij uw slaapkamerinterieur.

Twijfelaar boxspring – Voor iedereen

Of u nu op leeftijd bent, met lichamelijke problemen kampt, of simpelweg een persoonlijke slaapervaring wilt, onze twijfelaar boxsprings zijn geschikt voor iedereen. Onze klanten genieten van het comfort en de ondersteuning die onze op maat gemaakte bedden bieden, wat hun levenskwaliteit aanzienlijk verbetert.

Maak een einde aan twijfels – Kies voor twijfelaar boxspring van Bedder!

Wacht niet langer en investeer in uw slaapcomfort met onze twijfelaar boxspring. Wij zijn ervan overtuigd dat u het verschil zult voelen en elke ochtend verkwikt en energiek zult ontwaken. Neem vandaag nog contact op met ons en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw ideale boxspring op maat te maken voor de perfecte nachtrust. Een boxspring kopen doet u bij de slaapspecialist in hoog laag bedden!

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen