bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Slapen met reuma

Veel mensen hebben klachten zoals reuma. Onder reuma vallen onder andere artrose, wekedelenreuma en ontstekingsreuma. Wanneer u aan reuma lijdt kan het zo zijn dat uw nachtrust niet optimaal is. Wanneer dit het geval is, kan het zijn dat u hierdoor ook meer pijn ervaart als algehele klacht. Een slechte nachtrust en pijn gaan namelijk hand in hand samen. Voor mensen met reuma is het erg belangrijk om een matras op maat te hebben, dit matras verlicht namelijk de druk op pezen, spieren en gewrichten en biedt tegelijkertijd voldoende ondersteuning.

Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Slapen met reuma

Erg veel mensen met reuma hebben veel last van slaapproblemen. Deze slaapproblemen kunnen worden veroorzaakt door gewrichten en spieren die stijf, gezwollen of ontstoken zijn. Wanneer u deze klachten ervaart door de reuma kan dit u uit uw slaap houden. Wist u bijvoorbeeld dat zo’n 80% van de mensen die reuma hebben slaapproblemen hebben? Door de klachten die reuma kan veroorzaken worden mensen uit de slaap gehouden. Het slaapritme wordt op deze manier verschoven en dit kan tot structurele vermoeidheid en slaapproblemen leiden. Hoe beter de slaap is, hoe minder pijn u zult ervaren.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Een geschikt matras en bed voor reumapatiënten

Voor reumapatiënten is het hebben van een goede houding ontzettend van belang. Tijdens de slaap is dit niet anders. Wanneer het lichaam een optimale verlichting van de druk geniet door de matras en hierbij ook de optimale ondersteuning geeft kunnen reumatische klachten een stuk minder zijn door een goede nachtrust. Wanneer de druk op spieren, pezen en gewrichten wordt verlicht zal de nachtrust namelijk een stuk beter zijn. Ook is het belangrijk dat uw matras goed ventileert, het vocht kan afdrijven en druk kan verlagen.

Onze specialisten kijken samen met u waar uw persoonlijke behoeften liggen. Een matras moet perfect bij uw lichaam aansluiten om zoveel mogelijk klachten uit te sluiten. Omdat wij al jarenlange ervaring op het gebied van het menselijk lichaam tijdens de slaap hebben, kunnen onze adviseurs samen met u bepalen welk bed passend is en uw matras zo op maat laten maken dat het perfect aansluit op de behoeften van uw lichaam, uw lichaamsbouw en uw slaapritueel.

Een hoog laag bed bij klachten van reuma

Wanneer u reumatische klachten hebt kan het erg prettig zijn wanneer uw bed in hoogte versteld kan worden. Als u veel pijn ervaart bij het in- en uit bed slapen is dit uitermate vervelend. U wilt dan niets liever dan pijnvrij in- en uit bed stappen. Een hoog laag bed kan op de gewenste hoogte worden ingesteld zodat u met zo min mogelijk klachten het bed in, maar ook uit komt. Daarnaast kunnen de hoog laag bedden van Bedder met een elektrische afstandsbediening in de gewenste houding geplaatst worden zodat een boek lezen of ontspannen tv kijken in uw bed ook een optie is. Een hoog laag bed van Bedder is gecertificeerd als zorgbed en daardoor kan uw zorgverzekering u wellicht nog tegemoet zien bij de aanschaf van een bed van Bedder.

Heeft u vragen over slapen bij reumatische klachten en het vinden van het juiste bed of matras? Bekijk onze digitale magazine. Tevens staan onze experts graag voor u klaar!

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen