bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Seniorenbed met elektrisch verstelbare bodem: Comfort en gemak voor senioren

Een seniorenbed met elektrisch verstelbare bodem is tegenwoordig steeds populairder, en terecht. Deze bedden bieden niet alleen een goede nachtrust, maar ook tal van voordelen voor senioren die op zoek zijn naar comfort en gemak in hun dagelijks leven. Een goede nachtrust is essentieel voor iedereen, ongeacht de leeftijd. Voor senioren kan echter een bed met ultiem comfort het verschil maken. Bij een seniorenbed met elektrisch verstelbare bodem kunnen ouderen hun slaaphouding eenvoudig aanpassen. Of het nu gaat om het optillen van het hoofdeinde om te lezen of om het verhogen van het voeteneinde om de druk op de benen te verminderen, deze bedden bieden de flexibiliteit die nodig is voor een goede nachtrust. Bovendien helpen deze seniorenbedden elektrisch bij het verminderen van pijnlijke drukpunten en bevorderen ze een betere bloedcirculatie, wat cruciaal is voor senioren die last hebben van gewrichts- of rugpijn.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Onafhankelijkheid en gemak

Een ander voordeel van een seniorenbed met elektrisch verstelbare bodem is dat het senioren in staat stelt om zelfstandig te blijven. Het verstellen van het bed kan eenvoudig worden gedaan met een afstandsbediening, waardoor het niet nodig is om hulp te vragen bij het aanpassen van de slaaphouding. Dit draagt bij aan de algehele onafhankelijkheid en het gevoel van eigenwaarde van senioren.

Daarnaast maken deze bedden dagelijkse activiteiten zoals in en uit bed stappen, lezen, tv-kijken en bijvoorbeeld eten in bed veel gemakkelijker. Senioren kunnen de positie van het bed aanpassen aan hun behoeften, waardoor het leven comfortabeler en handiger wordt.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Seniorenbed met elektrisch verstelbare bodem van duurzaamheid en kwaliteit

Bij Bedder gaat onze toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit gaat verder dan alleen het gebruik van hoogwaardige materialen. We zetten ons in voor milieuvriendelijke productieprocessen en streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Dit betekent dat onze seniorenbedden niet alleen goed zijn voor de gebruikers, maar ook voor de planeet.

We geloven dat duurzaamheid hand in hand gaat met kwaliteit. Onze bedden worden met zorg en vakmanschap vervaardigd, met oog voor elk detail. We hebben een strenge kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat elk bed aan de hoogste normen voldoet, zodat senioren kunnen genieten van jarenlang onberispelijk comfort.

Op maat gemaakt seniorbed met elektrisch verstelbare bodem

Ieder mens heeft unieke behoeften. Daarom bieden we een breed scala aan stijlen, maten en functies om aan de specifieke wensen van senioren te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een klassiek of een modern ontwerp, bij ons vindt u het perfecte seniorenbed met elektrisch verstelbare bodem dat past bij uw smaak en inrichting. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het bed dat het beste bij u past, en we bieden uitgebreide after-sales service om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop.

Kortom, bij Bedder draait alles om het bieden van meer dan alleen een bed; het gaat om het verbeteren van de levenskwaliteit van senioren. Kies voor ons en ontdek het verschil dat een seniorenbed met elektrisch verstelbare bodem kan maken in uw leven. Comfort, gemak en persoonlijke service wachten op u.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen