bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Hulpmiddelen bed opmaken

Maakt u gebruik van talloze hulpmiddelen voor het bed opmaken? Bij Bedder begrijpen we dat het heel lastig kan zijn om uw bed te verschonen. Zeker voor senioren is het bed vaak te laag om gemakkelijk te kunnen verschonen, terwijl andere bedden juist te hoog of te breed zijn om overal gemakkelijk en zonder klachten bij te kunnen. Bedder kent alle hulpmiddelen voor het bed opmaken en de worstelingen die het verschonen van het bed soms op kan leveren. Daarom bieden wij bedden die wél gemakkelijk te verschonen zijn.

Daarnaast bieden onze bedden alle belangrijke functies om voor optimaal gemak en comfort te zorgen. Zo bieden wij Royal Level® systemen die ideaal zijn voor tilliften. Wij maken de bedden op maat, waardoor wij er gemakkelijk voor zorgen dat u optimaal kunt genieten van uw nachtrust.

Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Onze seniorenbedden bieden altijd optimaal gemak

Op de eerste plaats is het natuurlijk altijd belangrijk dat u kunt genieten van een goede nachtrust. Ligt u niet lekker in uw bed of levert het bed problemen op bij het in- en uitstappen? Dan gaat dit ten koste van uw comfort. Daarnaast wilt u ook niet eindeloos veel hulpmiddelen voor het bed opmaken moeten aanspreken om de klus geklaard te krijgen. Wij bieden u seniorenbedden die een maximaal comfort garanderen, ook als het om het verschonen gaat. Deze bedden bieden onder meer:

 

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Een teveel aan hulpmiddelen voor het bed opmaken

In de praktijk worden er veel verschillende hulpmiddelen voor het bed opmaken aangesproken om het verschonen van het bed zo makkelijk mogelijk te maken. Helaas zijn niet alle hulpmiddelen even veilig in gebruik, waardoor er risico’s kunnen ontstaan. Bij een te hoog bed wordt bijvoorbeeld vaker gebruik gemaakt van een trapje of krukje om overal goed bij te kunnen. Dit verhoogt het risico op vallen. Uiteraard is dit slechts een voorbeeld.

Wij leveren hoogwaardige, maatwerk bedden die eenvoudig in hoogte verstelbaar zijn middels een afstandsbediening. Hierdoor zet u het bed eenvoudig op de juiste hoogte om het makkelijk te kunnen verschonen.

Wij maken het opmaken van het bed makkelijk

Het opmaken van het bed kan in de praktijk voor flink wat worstelingen zorgen. Deze worstelingen worden weggenomen door de maatwerk bedden van Bedder. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en laat u inspireren. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies over onze bedden. Wij helpen u graag verder.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden. Brochure aanvragen