Boxspring bed

Een boxspring bed biedt een heel andere mate van comfort dan een regulier ledikant. Het slaapcomfort ligt bij een boxspring bed namelijk een stuk hoger, zeker wanneer u dit bed aanschaft bij Bedder. Wij bieden u niet zomaar een boxspring, maar maken het boxspring bed op maat voor u. Hierdoor heeft u altijd zekerheid dat het bed tegemoet komt aan al uw wensen en eisen. Uw lichaam is uniek en kent specifieke behoeften als het gaat om het vinden van een optimale nachtrust. Samen met u gaan wij op zoek naar wat u precies nodig heeft om echt lekker te slapen, zodat wij het bed perfect op maat kunnen maken voor u.

Opties

Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

Geniet van maximaal voordeel bij uw boxspring bed

Wanneer u bij ons komt voor een boxspring bed, dan gaan wij samen met u ontdekken wat uw lichaam precies nodig heeft. Juist omdat uw lichaam uniek is, is het belangrijk dat uw bed perfect bij u past. Alleen dan kunt u genieten van een comfortabele, ontspannen nachtrust zoals dat hoort. Wij bieden u belangrijke voordelen wanneer u een boxspring bed bij ons koopt:

 • Altijd perfect op uw behoeften afgestemd
 • Elke nacht de nachtrust die u verdient
 • Hoogwaardige, duurzame kwaliteit
 • Ruime keuze aan extra opties
 • Vriendelijke tarieven voor iedereen
 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Wat voor bed heeft u precies nodig?

Bedder biedt veel mogelijkheden als het gaat om de boxsprings. U heeft altijd de keuze uit meerdere opties. Wilt u bijvoorbeeld dat uw bed eenvoudig verrijdbaar is of heeft u behoefte aan een bed dat makkelijk in te stellen is? Wij realiseren het graag voor u. Onze adviseur luistert naar uw wensen, eisen en behoeften, zodat wij deze kunnen vertalen tot een boxspring bed op maat dat op alle vlakken voldoet. Uiteraard zijn onze maatwerk bedden van hoge kwaliteit en kunt u rekenen op een lange levensduur. Wij hebben onze garanties hier ook naar ingericht.

Kies nu voor een maatwerk boxspring bed

U bent van harte welkom bij Bedder wanneer u interesse heeft in een boxspring bed dat niet voor u gemaakt lijkt te zijn, maar dat letterlijk voor u gemaakt is. Wij zorgen voor een maatwerk boxspring die uw verwachtingen overtreft, tegen een vriendelijke prijs. Wij nodigen u uit om eens een bezoek te brengen aan onze showroom. Op afspraak staat er altijd een adviseur voor u klaar om de mogelijkheden vrijblijvend met u door te nemen. Wilt u meer weten over het boxspring bed op maat? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden. Brochure aanvragen