bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Hoog laag bed boxspring

Een hoog laag bed boxspring is ideaal wanneer u merkt dat u moeite heeft om in- en uit bed te stappen, het bed opmaken en verschonen te belastend is. Of simpelweg uw huidige bed niet het gewenste slaapcomfort biedt. Een hoog laag bed boxspring kan dan de oplossing voor u zijn. Door het hoog laag systeem kunt u het bed naar eigen behoefte in hoogte en laagte verstellen. U zult merken dat u uw lichaam ontlast door een hoog laag bed boxspring aan te schaffen.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Een hoog laag bed boxspring met verschillende opties

Geniet van uw welverdiende nachtrust met een bed die perfect op uw lichaam is afgestemd. Ieder persoon is anders en heeft andere slaapbehoeften. Daarom vindt u bij Bedder verschillende slaapoplossingen die u de juiste slaapcomfort bieden.  Wij zorgen ervoor dat het bed aan al uw persoonlijke wensen en behoeften voldoet. Om hieraan te voldoen heeft u meerdere opties die u  toe kunt voegen aan uw hoog laag bed boxspring zoals:

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Word uitgerust wakker met een maatwerk boxspring

Een standaard bed wordt gemaakt op basis van gemiddelden. Een nadeel hieraan is dat voor heel veel mensen deze gemiddelden niet opgaan, waardoor er met een standaard uitvoering geen optimaal slaapcomfort wordt bereikt.

Bij Bedder vinden wij een goede, gezonde nachtrust zeer belangrijk. We streven er dan ook naar om u een bed te leveren die aansluit bij uw postuur en wensen. Samen bespreken we uw huidige slaapsituatie en eventuele lichamelijke klachten om ervoor te zorgen dat u een hoog laag bed boxspring op maat krijgt die voldoende ondersteuning biedt voor uw lichaam. U zult merken dat door een hoog laag bed boxspring uw slaapcomfort verbetert.

Wilt u ook een hoog laag bed boxspring kopen?

Bent u geïnteresseerd in een hoog laag bed boxspring die voor u op maat wordt gemaakt? Vraag dan gerust onze gratis brochure aan. Hierin vindt u meer informatie over onze bedden en kunt u het op uw gemak doornemen. Wilt u liever in contact komen met een van onze slaapdeskundigen? Neem gerust contact met ons op. We komen onder het genot van een kop koffie graag bij u thuis om u te informeren en te adviseren.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

  Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.   Brochure aanvragen