bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Elektrische lattenbodems 90×200: Optimaal comfort voor een verkwikkende nachtrust

Elektrische lattenbodems 90×200 zijn een revolutionaire toevoeging aan de wereld van slaapcomfort. Ze bieden niet alleen ongeëvenaard gemak bij het in- en uit bed stappen, maar verbeteren ook de algehele kwaliteit van uw slaap. We duiken dieper in op de voordelen en kenmerken van deze lattenbodems en ontdekken waarom ze een must-have zijn voor uw slaapkamer. Stelt u zich eens voor dat u elke nacht kunt genieten van een slaapervaring die is afgestemd op uw wensen. Elektrische lattenbodems 90×200 bieden precies dat. Door de mogelijkheid om de helling aan te passen, kunt u de perfecte positie vinden om te ontspannen, te lezen of zelfs te werken vanuit uw bed. Dit niveau van aanpasbaarheid zorgt ervoor dat uw slaap nooit meer hetzelfde zal zijn.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Een bed op maat: elektrische lattenbodems 90×200

De afmetingen van een bed spelen een cruciale rol in het comfort dat het biedt. Een bed dat te klein is, kan leiden tot ongemakkelijke nachten en rusteloosheid. Elektrische lattenbodems 90×200 bieden de perfecte oplossing. Met deze afmetingen heeft u voldoende ruimte om comfortabel te slapen, terwijl de elektrische functie ervoor zorgt dat u de helling van uw bed kunt aanpassen voor de meest optimale slaappositie.

U kunt de helling van het hoofd- en voeteneinde van het bed afzonderlijk instellen, waardoor u verschillende slaapposities kunt creëren. Of u nu graag een boek leest, tv kijkt of gewoon ontspant, deze elektrische bedbodems bieden de flexibiliteit die u nodig hebt. Dit is vooral handig voor mensen met rugklachten, ademhalingsproblemen of gewoon voor degenen die willen genieten van ultiem comfort.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Verbeterde slaapkwaliteit en gezondheid

Een goede nachtrust is essentieel voor uw algehele gezondheid en welzijn. Elektrische lattenbodems dragen bij aan een verbeterde slaapkwaliteit. De aanpasbaarheid zorgt ervoor dat uw slaaphouding optimaal is, waardoor rug- en nekpijn verminderd kunnen worden. Bovendien kunnen ze helpen bij het verminderen van snurken en het verlichten van symptomen van slaapapneu, waardoor uw partner ook beter slaapt.

Niet alleen zijn elektrische lattenbodems 90×200 goed voor uw gezondheid en het verhelpen van een slechte nachtrust, maar ook voor het milieu. Deze bedbodems zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten en verbruiken zeer weinig energie. Dit maakt ze niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kostenbesparend op de lange termijn.

Elektrische lattenbodems 90×200 die makkelijk te bedienen zijn

Elektrische lattenbodems 90×200 van Bedder zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. De draadloze afstandsbediening maakt het eenvoudig om uw slaaphouding aan te passen met een druk op de knop. Bovendien zijn deze lattenbodems gemaakt van hoogwaardige materialen, wat garant staat voor duurzaamheid en een lange levensduur.

Een investering in uw welzijn

Het kiezen voor elektrische lattenbodems 90×200 van Bedder is niet alleen een investering in uw slaapcomfort, maar ook in uw algehele welzijn. Een goede nachtrust is de basis voor een gezond leven, en deze lattenbodems dragen bij aan het optimaliseren van uw slaapomgeving. Het resultaat? Meer energie overdag, verminderde stress en een verbeterde concentratie.

Elektrische lattenbodems 90×200 bieden veel meer dan alleen een goede nachtrust. Ze zijn een slimme keuze voor iedereen die waarde hecht aan comfort, gezondheid en duurzaamheid. Dus waar wacht u nog op? Maak vandaag nog de keuze voor een betere nachtrust en een gezondere levensstijl met deze innovatieve lattenbodems. U zult zich afvragen hoe u ooit zonder heeft geslapen.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen