bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Deelbare boxspring bedden

Heeft u problemen met het in- en uit bed stappen, het op maken en verschonen van uw bed? Wij hebben de oplossing voor u: namelijk een deelbare boxspring. Met onze deelbare boxspring bedden geniet u van een op maat gemaakt bed dat voor optimaal comfort zorgt. Doordat u de deelbare boxspring bedden uit elkaar kunt schuiven, verschoont u het bed gemakkelijker en wordt ook het opmaken van uw bed een stuk praktischer. Wij maken uw boxspring compleet op maat. U vindt bij ons verschillende modellen deelbare boxspring bedden die u van alle opties kunt laten voorzien. Om maar een voorbeeld te noemen; u kunt bijvoorbeeld kiezen uit een boxspring met uitstap verlichting of een geheel elektrisch model met afstandsbediening die geheel draadloos is. Bij ons kiest u de boxspring die goed bij uw behoeften en wensen aansluit!

Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Uitgerust wakker worden met een deelbaar boxspring bed

Een slechte nachtrust is ontzettend vervelend. Het resulteert niet alleen in kwalen en ongemakken, maar u functioneert overdag ook minder goed. U voelt zich misschien snel geagiteerd en bent vermoeid. Voor uzelf is dit niet prettig, maar voor uw omgeving ook niet.

Met onze deelbare boxspring bedden, die op maat gemaakt zijn aan de hand van uw postuur, wensen en behoeften, kunt u weer van een gezonde nachtrust genieten. Dit zal resulteren in minder klachten en meer energie overdag. U wordt uitgerust wakker in één van onze deelbare boxspring bedden.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Kies het juiste bed

Als u zich laat informeren door onze specialisten zult u merken dat wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw bed ook echt bij u past. Wij zorgen ervoor dat het bed speciaal voor u op maat gemaakt wordt, met natuurlijk een op maat gemaakt matras. Niemand is hetzelfde, iedereen verschilt in postuur en de behoeften die ons lichaam vraagt. Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat uw lichaam de ondersteuning van een deelbare boxspring krijgt die het nodig heeft. Onze deskundige medewerkers kijken naar uw slaapsituatie. Daarbij bespreken we eventuele lichamelijke klachten en ongemakken, zodat we deze met een op maat gemaakt bed kunnen tackelen.

Naast dat uw lichaam in de loop van de jaren verandert, veranderen uw slaapbehoeften ook. Wanneer de indeling van de zones niet meer de juiste steun aan uw lichaam bieden kunnen wij deze dan ook altijd weer opnieuw voor u aanpassen.

Geniet van de voordelen van onze deelbare boxspring bedden

Wanneer u uit een van onze deelbare boxspring bedden kiest, wordt door het hoog laag systeem het in- en uit bed stappen een stuk vergemakkelijkt. U kunt uw deelbare boxspring namelijk verhogen of verlagen wanneer u uit of in bed wil stappen.

Tijdens de nachtrust raden wij u aan het bed te verlagen, dit verlaagd namelijk de kans op letsel, mocht u uit bed vallen. Uw knieën en rug worden minder belast, wat bijdraagt aan het voorkomen en verminderen van eventuele lichamelijke klachten.

Een aantal andere voordelen die u zult beleven bij de aanschaf van een van onze deelbare boxspring bedden zijn:

 • Gecertificeerd zorgbed
 • Zowel verrijdbaar als deelbaar leverbaar
 • Een levensloopbestendige oplossing
 • De mogelijkheid om langer thuis te kunnen blijven wonen
 • Onze bedden zijn van de hoogste kwaliteit en worden geproduceerd uit de zuiverste materialen
 • U geniet 365 dagen van een 24/7 service aan huis

Wij staan voor u klaar!

Wilt u graag advies of informatie over onze deelbare boxspring bedden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ook kunt u een afspraak maken voor in onze showroom zodat u onze bedden kun uitproberen. Ook komen onze specialisten graag bij u thuis langs om u van advies te voorzien. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen