bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Het perfecte zorgbed kopen bij Bedder- Verbeter uw comfort en mobiliteit met onze Health Care bedden

Als u een zorgbed kopen gaat, dan wilt u er zeker van zijn dat u een product van hoge kwaliteit aanschaft. Een goed zorgbed kan namelijk het verschil maken voor uw comfort en mobiliteit, en kan daarmee uw dagelijks leven aanzienlijk verbeteren. Bij Bedder.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om het juiste zorgbed te kopen. Onze gezondheidsbedden zijn speciaal ontworpen om u te helpen bij het dagelijkse leven en bieden de nodige ondersteuning en comfort die u nodig heeft.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Hoogwaardig zorgbed kopen

Onze Health Care zorgbedden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen met uw welzijn in gedachten. We begrijpen dat het niet altijd gemakkelijk is om zelfstandig te bewegen en daarom zijn onze bedden zo ontworpen dat ze u helpen bij het opstaan en gaan liggen. Zo bieden we bijvoorbeeld een elektrisch verstelbare hoog-laagfunctie die ervoor zorgt dat u gemakkelijk in en uit bed kunt stappen. Dit kan vooral nuttig zijn voor mensen die extra hulp nodig hebben bij het opstaan of die in bed verzorgd moeten worden.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Comfort en mobiliteit met onze Health Care bedden

Bovendien bieden onze hoog laag boxsprings een hoog niveau van comfort. We weten dat slapen belangrijk is voor uw algehele welzijn, en onze bedden zijn ontworpen om u de best mogelijke slaapervaring te bieden. Dit is vooral belangrijk als u tijdens het slapen extra ondersteuning nodig heeft, bijvoorbeeld bij rug- of nekproblemen. Onze zorgbedden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hebben verstelbare hoofd- en voeteneinden, zodat u altijd een comfortabele houding kunt vinden.

Investeer in uw welzijn met een zorgbed van Bedder

Als u een zorgbed kopen wilt, dan is Bedder.nl de beste keuze. Onze gezondheidsbedden zijn van de hoogste kwaliteit en bieden de nodige ondersteuning en comfort die u nodig heeft. We bieden verschillende soorten zorgbedden aan, van eenpersoonsbedden tot tweepersoonsbedden allemaal verkrijgbaar in verschillende afmetingen, stoffen en kleuren. Zo kunt u het bed kiezen dat het beste bij uw behoeften en budget past.

Verlicht het werk van thuiszorgmedewerkers met onze boxsprings

Een ander voordeel als u bij ons een zorgbed kopen gaat is dat de boxsprings het werk van thuiszorgmedewerkers kunnen verlichten. Onze bedden zijn ontworpen om gemakkelijk te manoeuvreren en bieden extra functionaliteiten zoals ingebouwde zijhekken. Dit maakt het voor de thuiszorgmedewerkers gemakkelijker om u te verzorgen en u te helpen bij uw dagelijkse activiteiten.

Een zorgbed kopen doet u bij dé beddenspecialist

Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van het juiste zorgbed, dan staan onze specialisten altijd voor u klaar. We begrijpen dat elke persoon verschillende behoeften heeft en dat het vinden van het juiste bed een persoonlijke keuze is. Daarom bieden we graag persoonlijk advies en begeleiding bij het kiezen van het juiste bed voor u. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze gezondheidsbedden uw dagelijkse leven kunnen verbeteren.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen