bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Deelbaar bed op wielen: Comfort en functionaliteit gecombineerd

Een deelbaar bed op wielen is de ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar zowel comfort als functionaliteit in hun slaapkamer. Dit innovatieve bed biedt talloze voordelen en kan een geweldige aanvulling zijn op uw slaapkamer. Onze deelbare bedden zijn ontworpen om aan de behoeften van moderne slaapkamers en levensstijlen te voldoen. Ze combineren het comfort van individueel aanpasbare slaapinstellingen met de praktische mobiliteit van wielen onder het bed. Ontdek de voordelen van een deelbaar bed op wielen en waarom het een slimme keuze is voor uw slaapomgeving.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Flexibiliteit in slaapcomfort

Een deelbaar bed op wielen biedt ongeëvenaarde flexibiliteit als het gaat om slaapcomfort. Met dit type bed kunt u de twee afzonderlijke delen eenvoudig uit elkaar schuiven of samenvoegen, afhankelijk van uw behoeften. Dit betekent dat u de mogelijkheid hebt om afzonderlijke matrassen en instellingen te hebben voor uzelf en uw partner. Geen compromissen meer over de stevigheid van de matras of de hoogte van het hoofdeinde. Iedereen kan zijn eigen ideale slaapomstandigheden creëren.

Een ander voordeel is de mobiliteit die wordt geboden door de wielen onder het bed. U kunt het bed moeiteloos verplaatsen, wat handig kan zijn bij het schoonmaken of herinrichten van uw slaapkamer. De vergrendelbare wielen zorgen ervoor dat het bed stevig op zijn plaats blijft wanneer dat nodig is.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Ruimtebesparing en gemak

Voor mensen met beperkte ruimte in hun slaapkamer is een deelbaar bed op wielen een waardevolle aanwinst. Wanneer de twee delen van het bed samengevoegd zijn, neemt het bed niet veel meer ruimte in beslag dan een standaard tweepersoonsbed. Maar wanneer u extra ruimte nodig hebt, bijvoorbeeld om onder het bed schoon te maken, kunt u de delen eenvoudig uit elkaar schuiven, wat het schoonmaken en opruimen een fluitje van een cent maakt.

Daarnaast biedt een deelbaar bed op wielen ook gemak voor mensen die regelmatig hun slaapkamer opnieuw willen inrichten. Het verplaatsen van het bed is eenvoudig en vereist geen zware tilwerkzaamheden. Dit maakt het aanpassen van uw slaapomgeving aan veranderende behoeften of stijlvoorkeuren veel minder gedoe.

Ontdek de voordelen van een deelbaar bed op wielen

Een deelbaar bed op wielen is ook bijzonder geschikt te zijn voor senioren en voor mensen die thuis zorg nodig hebben. Voor senioren biedt dit type bed extra gemak en comfort, omdat ze de hoogte van het bed kunnen aanpassen aan hun behoeften. Het in en uit bed stappen wordt veel eenvoudiger, wat het risico op struikelen of vallen vermindert.

Voor mensen die thuis zorg nodig hebben, is een deelbaar seniorenbed op wielen een waardevolle aanwinst. Het maakt het gemakkelijker voor verzorgers om toegang te krijgen tot de patiënt, aangezien het bed eenvoudig verplaatst kan worden. Bovendien biedt de verstelbaarheid van het bed extra comfort voor de patiënt, wat kan bijdragen aan een sneller herstel en een betere kwaliteit van leven. Kortom, een deelbaar bed op wielen is een veelzijdige en praktische keuze, zelfs voor diegenen die extra zorg en ondersteuning nodig hebben in hun dagelijks leven.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij Bedder streven we naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid in al onze producten en deelbare bedden op wielen zijn geen uitzondering. We begrijpen dat een bed een investering is in uw welzijn en comfort, daarom gebruiken we alleen materialen van topkwaliteit voor onze bedden. Onze bedden zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan en bieden u de beste slaapervaring.

Bovendien zijn al onze deelbare bedden op wielen zorgvuldig getest op stabiliteit en veiligheid. U kunt erop vertrouwen dat uw nachtrust gegarandeerd comfortabel en veilig zal zijn.

Ervaar onze deelbare bedden op wielen in de showroom

Een deelbaar bed op wielen is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar veelzijdigheid, comfort en ruimtebesparing in hun slaapkamer. Met de flexibiliteit om afzonderlijke slaapinstellingen te creëren en de gemakkelijke mobiliteit die het biedt, is dit type bed een slimme investering.

Bij Bedder begrijpen we dat het belangrijk is om uw keuze goed te overwegen. Daarom nodigen we u graag uit om onze showroom te bezoeken, waar u onze deelbare bedden op wielen zelf kunt ervaren en deskundig advies kunt ontvangen. Wilt u meer informatie en inspiratie? Vraag dan gerust een gratis brochure aan om ons volledige assortiment te ontdekken. We bieden ook de mogelijkheid voor advies aan huis, zodat we u kunnen helpen bij het kiezen van het perfecte deelbare bed op wielen dat aan uw specifieke behoeften voldoet.

Kies voor comfort en functionaliteit – kies voor een deelbaar bed op wielen van Bedder.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen