bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Boxspring kopen

Tegenwoordig kunt u bij veel winkels terecht voor een nieuw bed, alleen geeft niet iedere boxpspring de gewenste ondersteuning. Wanneer u van plan bent om een boxspring te kopen, is het belangrijk dat het bed bij uw wensen aansluit. Zo wilt u waarschijnlijk een boxspring kopen die van hoge kwaliteit is waar u nog jarenlang plezier van zult hebben en een die u slaapcomfort geeft. Wist u dat u bij Bedder de beste boxspring kopen kunt? Wij onderscheiden ons van andere zaken doordat wij onze boxspring(s) op maat maken aan de hand van uw persoonlijke situatie. Comfortabel slapen heeft voor een ieder een andere betekenis. Waar de een houdt van een matras van wol of gelatexeerd paardenhaar, vindt de ander een matras van katoen veel fijner. Naast de materialen kijken wij ook welke drukverdeling wenselijk is voor uw postuur.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Hoog laag boxspring kopen

Als u een boxspring kopen gaat kan dit om verschillende redenen zijn. Misschien is uw huidige bed aan vervanging toe of geeft het u niet de juiste ondersteuning of merkt u dat het u moeite kost om in-en uit bed te stappen. Welke reden ook voor u van toepassing is, het is gewoon vervelend als u niet genoeg nachtrust krijgt, waardoor u vermoeid de dag begint. Bij Bedder kunt u verschillende hoog laag boxsprings kopen die ervoor zorgen dat u weer met frisse energie wakker wordt. Een greep uit onze slaapoplossingen:

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Een boxspring kopen bij dé slaapspecialist

Bij Bedder staan comfort en kwaliteit bovenaan, onze slaapdeskundigen zijn dan ook gespecialiseerd om voor u een slaapoplossing te vinden die aan uw wensen en behoeften voldoet. Om dit te kunnen bewerkstelligen bespreken onze specialisten welke wensen u heeft, maar komt ook uw huidige slaapsituatie aan bod en of u eventuele lichamelijke klachten ervaart. Hierdoor kunnen wij u een persoonlijk en passend advies geven zodat u de boxspring kopen kunt die bij u past.

Besluit u bij ons uw boxspring te kopen, dan profiteert u van onze uitstekende service waar u 24/7 365 dagen lang gebruik van kunt maken. Daarnaast wordt de boxspring gratis bij u geïnstalleerd en nemen wij uw oude bed gratis mee.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

  Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.   Brochure aanvragen