Opties

Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

De voordelen van de beste boxspring

Als u besluit om bij ons de beste boxspring te kopen, dan bieden wij een paar zeer aantrekkelijke voorwaarden. Wij vinden dat service, kwaliteit en een goede nachtrust bovenaan staan. Want een nieuw bed koopt u niet zomaar, het is een investering voor uw lichaam en gezondheid. Dan is het wel fijn om te weten dat er een goede prijs kwaliteit verhouding en service wordt verleend.

 • Deskundig advies bij u thuis
 • Gratis installatieservice
 • Proefslaap-garantie
 • Levenslang gebruik van 24/7 service
 • Uw oude bed demonteren wij en voeren het gratis af
 • Werken met de meest zuivere materialen
 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Bedder uw slaapspecialist

Naast dat wij de beste boxspring voor u hebben. Kunnen wij met onze jarenlange ervaring als slaapspecialist u adviseren hoe u weer uw nachtrust terugkrijgt. Om tot een passend advies te kunnen komen, bespreken onze experts graag samen met u uw wensen en de huidige slaapsituatie. Ervaart u lichamelijke klachten, dan kijken we samen naar een geschikte oplossing om het comfortabeler en gemakkelijker voor u te maken. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. Zo bent u ervan verzekerd dat u een bed krijgt die speciaal voor u op maat is samengesteld, naar uw wensen en behoeften.

Bij ons heeft u de keuze uit diverse beste boxsprings

Bedder verkoopt de beste boxsprings voor u, als u wilt genieten van ultiem slaapcomfort. Wij hebben een ruim assortiment slaapoplossingen, waar u de keuze heeft uit verschillende hoog laag bedden. Gaat u voor elektrisch verstelbaar, deelbaar verrijdbaar of een seniorenbed? Deze opties kunt u allemaal afstellen op uw persoonlijke voorkeuren en behoeften.
Wilt u graag comfortabel slapen en genieten van een goede nachtrust? Dan is een hoog laag bed een goede uitkomst voor u. Waarom dit ideaal is, is omdat het er niet alleen voor zorgt dat het in- en uitstappen een stuk gemakkelijker gaat, ook biedt het de mogelijkheid om langer thuis te kunnen blijven wonen. Doordat de boxspring op uw persoonlijke voorkeur wordt afgestemd, kunt u soepeler in en uit bed komen.

Wat onze klanten zeggen

Ervaar de bedden in onze showroom

Wilt u ook heerlijk uitgerust wakker worden in een van onze beste boxsprings? Bestel geheel vrijblijvend de gratis brochure om de mogelijkheden te bekijken. Wilt u liever wat modellen in het echt bekijken? Neem dan contact met ons op. Bij ons in de showroom bent u van harte welkom om bedden te bekijken en het ultieme slaapcomfort te beleven.


Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.


Brochure aanvragen