bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Boxspring 90×200

Een boxspring 90×200 kopen tegen een fijne prijs én met de garantie op een maximaal comfort? Dan koopt u uw nieuwe boxspring bij Bedder. Wij staan niet alleen voor een hoge kwaliteit tegen een fijne prijs. Wij staan ook voor maatwerk waar u écht voordeel uit haalt. Bij Bedder zorgen wij ervoor dat u gaat slapen op een matras dat perfect is afgestemd op uw behoeften. Ieder lichaam is anders en iedere persoon heeft andere behoeften. Wij bespreken dit graag met u en vinden het perfecte bed voor u. Zo leveren wij u een maatwerk boxspring 90×200 die u een gegarandeerd goede nachtrust biedt. Bij Bedder kunt u rekenen op luxe, comfort en de perfecte ondersteuning, zoals dat hoort.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Uw ideale boxspring 90×200 bestellen

Bij ons vindt u gegarandeerd het bed dat het best bij u past. Wanneer u interesse heeft in een 1 persoons boxspring van 90 x 200, dan bieden wij u alle mogelijkheden om het bed af te stemmen op uw eigen behoeften. Hierbij bieden wij u uiteraard professioneel advies en helpen wij u bij het maken van de nodige keuzes voor uw maatwerk boxspring 90×200. U kunt bij ons kiezen uit diverse varianten en verschillende opties, zoals:

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Kies voor de ultieme nachtrust met Bedder

Een goede nachtrust is onmisbaar. U heeft een goede nachtrust nodig om goed te herstellen van de voorgaande dag en weer op te laden voor de dag die komen gaat. Wanneer een bed niet optimaal geschikt voor u is, dan slaapt u slechter. U wordt vaker wakker of u woelt veel. Daarnaast is het niet ondenkbaar dat u lichamelijke klachten gaat ontwikkelen, zoals nek- en rugklachten. Dit kan uw dagelijkse functioneren negatief gaan beïnvloeden. Dit alles kunt u voorkomen door te kiezen voor een boxspring 90×200 van Bedder. Wij maken uw bed speciaal op maat voor u en zorgen voor de perfecte basis voor een goede nachtrust. Een luxe boxspring kopen voor een schappelijk prijs doet u bij Bedder.

Wilt u ook een boxspring 90×200 op maat?

Een maatwerk boxspring 90×200 biedt u maximaal comfort. Dat is precies wat u nodig heeft om een goede, ontspannen nachtrust te ervaren. U wordt uitgerust en energiek wakker, zoals dat ook hoort aan het begin van een nieuwe dag. Wilt u een boxspring 90×200 kopen? Dan nodigen wij u uit om een bezoek aan onze showroom in te plannen. In onze showroom voorzien wij u graag vrijblijvend van meer informatie en advies. Wilt u eerst meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden. Brochure aanvragen