bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Luxe boxspring kopen

Wilt u genieten van meer comfort? Goed uit bed kunnen kopen en eventuele slaapproblemen verminderen? Dan is het tijd voor een Luxe boxspring. Een luxe boxspring kopen doet u uiteraard bij Bedder. De specialist op het gebied van bedden. Dit zijn wij al jarenlang én dat is uiteraard niet voor niets. Wij maken uw luxe boxspring geheel naar wens, hier hoort uiteraard een matras op maat bij. Op deze manier weet u zeker dat u zult genieten van heerlijke nachten slapen. Samen met u, bekijken de specialisten van Bedder wat uw wensen en behoeften zijn zodat u bij Bedder een perfecte luxe boxspring kunt samenstellen. Niets is ons te gek, we staan voor u klaar!

Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Genieten van een betere nachtrust met een luxe boxspring

Wij willen dat u zonder pijn en met alle comfort slapen kunt. Een luxe boxspring kopen zal daar dan ook zeker zijn bijdrage aan geven. Slaapt u al lang in uw bed en heeft u slaapklachten of slaapt u niet meer comfortabel? Dan is een luxe boxspring kopen bij Bedder de uitkomst voor u.

Deze luxe boxsprings zijn geheel naar wens samen te stellen. Zo kunt u heerlijk vanuit bed lezen of tv kijken. Uiteraard wordt er bekeken wat u echt nodig heeft, zodat u een matras op uw luxe boxspring heeft die echt bij de wensen van uw lichaam past. Wij vinden het belangrijk om een matras op maat aan u te kunnen aanbieden omdat geen lichaam standaard of hetzelfde is. Dat zou dus ook niet zo moeten zijn bij een matras.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Welke wensen heeft u?

Als u een luxe boxspring kopen wilt, is het belangrijk om te weten wat u echt belangrijk vind en wat de behoeften zijn. Bespreek uw wensen met de specialisten van Bedder en wij zullen er alles aan doen om een bed te vinden dat perfect bij u matcht. Of het nu om een hoog laag bed gaat, een seniorenbed of luxe boxspring, wij staan voor u klaar!

Een luxe boxspring kopen bij Bedder betekent maatwerk

Omdat iedereen het belangrijk vind om comfortabel te kunnen slapen, maken wij uw bed geheel op maat. Niets aan u is standaard, dat zal ook niet zo moeten zijn bij uw bed.

Wij gebruiken hiervoor alleen de meest zuivere en beste materialen die ethisch worden ingekocht en uiteraard duurzaam worden geproduceerd.

Wij komen uiteraard zonder enige verplichting bij u thuis langs om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Daarnaast bieden wij u uiteraard een proefslaap-garantie aan en komen wij uw luxe boxspring zonder kosten installeren. Ook uw oude bed nemen wij gratis mee.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

  Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.   Brochure aanvragen