bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Boxspring 200×220

Een hoog laag boxspring 200×220 is een ideale oplossing als u kampt met lichamelijke klachten of moeite heeft om in en uit bed te stappen. Een luxe boxspring kopen loont vaak om lichamelijke klachten te verhelpen of te voorkomen. Door het bed lager te zetten wordt het voor u makkelijker om in bed te stappen, u zult merken dat u uw lichaam minder belast. Dit geldt ook voor het hoger zetten van de boxspring 200×220 tijdens het uit bed stappen. Er komt minder druk op uw knieën, heup en rug waardoor u de dag al veel fijner begint. Bovendien kunt u met een boxspring 200×220 makkelijker het bed opmaken en verschonen, zonder dat het te belastend is voor u. Verstel het bed in de gewenste hoogte zodat u er eenvoudig bij kunt. Dit maakt het aanschaffen van een hoog laag bed zeker de moeite waard.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Een op maat gemaakte boxspring 200×220

Bedder heeft diverse slaapoplossingen in het assortiment waarmee u kunt genieten van een comfortabele nachtrust. Wat onze boxspring 200×220 zo speciaal maakt is dat het volledig voor u op maat wordt gemaakt. Onze slaapdeskundigen kijken graag met u mee hoe we uw huidige slaapsituatie kunnen verbeteren, hierbij wordt er gekeken naar uw postuur en of u eventuele lichamelijke klachten heeft.

Voor het matras wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Om uw lichaam de juiste ondersteuning te geven werken wij met 5 verwisselbare zones: extra zacht, zacht, medium, stevig en extra stevig. Heeft uw lichaam na verloop van tijd andere ondersteuning nodig, dan veranderen we de zones.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Geniet van comfort in een luxe bed

Wist u dat een boxspring 200×220 een levensloopbestendige oplossing is? U heeft hiermee de mogelijkheid om langer thuis te blijven wonen, wanneer u slecht ter been wordt of zorg aan huis nodig heeft. De hoog laag bedden uit ons assortiment zijn gecertificeerde zorgbedden, hierdoor behoudt u de luxe uitstraling van het bed maar met de comfort en het gemak van een zorgbed. Een boxspring 200×220 is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen, waaronder:

Een boxsoring 200×220 van kwaliteit

We hebben het hier over een boxspring 200×220, natuurlijk bent u niet gebonden aan deze afmeting. U heeft de keuze uit diverse afmetingen voor 1 en 2 persoons boxsprings. Stel het bed  samen waar u nog jarenlang plezier van zult hebben, hierbij kunt u kiezen uit verschillende kleuren en meerdere stoffen.

Bent u geïnteresseerd in een boxspring 200×220? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard kunnen we u ook advies aan huis geven. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om u te laten adviseren over de diverse slaapoplossingen.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

  Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.   Brochure aanvragen