bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Boxspring 2 persoons

Voor een boxspring 2 persoons of Hoog Laag bed 2 persoons die perfect aansluit bij uw wensen en eisen. Bent u bij Bedder aan het goede adres! Onze slaapdeskundigen komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw slaapsituatie te bekijken en nemen de diverse slaapoplossingen met u door. Wat ons anders maakt dan een reguliere beddenzaak, is dat wij naast het doornemen van uw wensen en behoeften ook kijken naar wat uw lichaam nodig heeft. Elk lichaam is anders en heeft op andere punten ondersteuning nodig. Aan ons de taak om te bepalen welke indeling het meest effectief is voor u.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Een op maat gemaakte boxspring 2 persoons

Waarom een boxspring 2 persoons of Hoog Laag bed 2 persoons op maat laten maken? Omdat de standaard bedden niet de optimale comfort bieden die uw lichaam nodig heeft, wat kan resulteren in een verslechterde nachtrust. Vooral wanneer u wat ouder wordt, kunt u eerder lichamelijke ongemakken ervaren. Doordat wij de hoog laag bedden geheel op maat maken, krijgt u een bed dat goed aansluit bij uw persoonlijke situatie.

Veranderd uw situatie in de loop der jaren, dan kunnen wij de verwisselbare zones veranderen in andere zacht- en hardheden. Het belangrijkste voor ons is dat u met de boxspring 2 persoons de juiste ondersteuning voor uw lichaam krijgt, zodat u kunt genieten van een comfortabele nachtrust.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Een boxspring 2 persoons voor u beiden

Of u nu een boxspring 2 persoons voor uzelf of voor u en uw partner wilt kopen. Wij zorgen ervoor dat het bed is afgestemd aan de behoeften van de persoon. U en uw partner kunnen op hetzelfde bed slapen zonder dat jullie hoeven in te leveren op de kwaliteit. Beide zijdes kunnen wij elk op maat maken, zodat u allebei kunt genieten van een welverdiende nachtrust. U bent er hierdoor zeker van dat u een bed krijgt die bij u en uw partner past. Dat is het fijne aan een maatwerk boxspring 2 persoons.

Probeer onze hoog laag bedden in onze showroom uit

Wilt u ook profiteren van de voordelen van een boxspring 2 persoons? Maak gerust eens een afspraak met een van onze adviseurs of plan een bezoek aan onze showroom, zodat u de bedden zelf kunt uitproberen. Wilt u meer informatie of advies? Vraag dan onze gratis brochure aan of neem contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

  Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.   Brochure aanvragen