Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Hoog Laag bed 2 persoons

Op zoek naar een heerlijk bed, zodat u minder zorg hebt voor later? Dan is ons heerlijke Hoog Laag bed 2 persoons het ideale bed voor u. Het bed biedt hulp voor mensen die lastig uit bed kunnen komen, of voor mensen die het te overbelastend vinden om hun bed op te maken en te verschonen. Het kan ook zijn dat u niet tevreden bent met uw bed en van plan is een nieuwe aan te schaffen. Voor al deze punten is een Hoog Laag bed 2 persoons zeker het overwegen waard.

Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Voordelen van een Hoog Laag bed 2 persoons

Een Hoog Laag bed 2 persoons is een zorgbed dat optimale nachtrust en comfort biedt. Dit merkt u aan bepaalde dingen. Het bed is bijvoorbeeld verrijdbaar, zodat u hem niet hoeft op te tillen. Ook is het mogelijk om het bed op te delen in 2 delen en is het bed elektrisch te verstellen. Omdat het bed elektrisch verstelbaar is, kunt u erg makkelijk onder het bed door stofzuigen. Doordat u zelf kunt kiezen hoe hoog het bed komt te staan, staat het bed altijd op de ideale in- en uitstaphoogte. De elektronica zorgt er ook voor dat u makkelijk uw bed op kunt maken en schoon kan maken, omdat u niet tot weinig hoeft te bukken. Hierdoor is het mogelijk om langer thuis te kunnen wonen, omdat u nog heel veel zelf kan en minder snel last hebt van uw rug.

Waarom een Hoog Laag bed 2 persoons van Bedder?

Bedder is gespecialiseerd op het gebied van bedden en wij beschikken over het beste assortiment van slaapoplossingen en wij maken gebruik van kwalitatief het beste materiaal en materiaal dat erg duurzaam is. Indien u kiest voor Bedder, dan weet u zeker dat u een erg goed bed in huis krijgt die helemaal speciaal voor u is samengesteld met de beste materialen. Hierdoor kunt u optimaal genieten van uw nachtrust.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Betaald de verzekering het Hoog Laag bed?

Over het algemeen wordt een Hoog Laag bed niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Maar in het geval dat u een Hoog Laag bed bij Bedder aanschaft, is het mogelijk dat uw zorgverzekeraar via ons uw Hoog Laag bed wél verzekerd. Dit is mogelijk, omdat wij gecertificeerde zorgbedden leveren, wat maakt dat zorgverzekeraars een bed kunnen vergoeden.

Een Hoog Laag bed 2 persoons kopen

Bent u geïnteresseerd geraakt in een Hoog Laag bed 2 persoons en bent u van plan om er een te kopen? Dan helpen wij u graag in onze showroom in Oldemarkt (Overijssel), of kunt u een brochure aanvragen op onze website. In de showroom kunt u het bed uiteraard testen, zodat u zeker weet dat het wat voor u is. Wij hebben uiteraard erg vriendelijk personeel in de showroom lopen die u alles kunnen vertellen over onze bedden en geven u persoonlijk advies. Wanneer komt u op de koffie?

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen