bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Boxspring 160×200 bij Bedder

Bent u op zoek naar een boxspring 160×200 die volledig op maat is gemaakt? Bij Bedder hebben we precies wat u zoekt. Onze boxsprings worden met zorg samengesteld om te voldoen aan al uw wensen en behoeften. Ontdek waarom een boxspring van Bedder de ideale keuze is voor een goede nachtrust.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Uw slaapcomfort op maat

Wij geloven dat uw slaapcomfort van het grootste belang is. Daarom bieden we op maat gemaakte boxsprings van 160×200 aan. Onze slaapspecialisten werken nauw met u samen om te begrijpen wat u belangrijk vindt in een bed. Of u nu verlangt naar een verfrissende en energieke start van de dag of op zoek bent naar een luxe bed voor zowel nu als in de toekomst, wij zorgen ervoor dat uw boxspring perfect bij uw behoeften past.

Met behulp van duurzame, hoogwaardige materialen kunnen we voor iedereen een boxspring op maat maken. Onze matrassen zijn eenvoudig te reinigen en hypoallergeen, dankzij het gebruik van de beste zuivere materialen. Bij Bedder geloven we dat elke slaper uniek is, daarom bieden we geen standaard matrassen aan bij de boxspring 160×200. Samen met een adviseur kunt u de ideale samenstelling van het matras bepalen, zodat uw nachtrust optimaal is.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Optimaal comfort en functionaliteit

Naast optimaal slaapcomfort, begrijpen we dat uw boxspring ook aan andere eisen moet voldoen. Wij bieden verschillende opties om uw ervaring nog beter te maken:

Hoogte verstelbaar bed

Onze boxsprings van 160×200 zijn in hoogte verstelbaar. Dit betekent dat u het bed kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur en comfort.

Deelbaar en verrijdbaar bed

Gemakkelijk de boxspring 160×200 verschonen of stofzuigen onder de boxspring 160×200? Geen probleem. Onze deelbare en verrijdbare boxsprings maken dit een fluitje van een cent.

Zorgbed voor medische doeleinden

Heeft u specifieke medische behoeften? Onze zorgbedden bieden de juiste ondersteuning en functionaliteit voor een comfortabele nachtrust.

Seniorenbed boxspring 160×200

Speciaal voor senioren bieden wij boxsprings die rekening houden met de specifieke behoeften en comforteisen van oudere slapers.

Elektrisch verstelbare boxspring 160×200

Met een elektrisch verstelbare boxspring kunt u eenvoudig de positie van uw bed aanpassen voor ultiem comfort en gemak.

Uitstekende service en advies op maat

Bij Bedder streven we naar de hoogste kwaliteit en service. Onze deskundige medewerkers luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeften, en denken graag met u mee. Uw slaapkwaliteit staat bij ons bovenaan. Daarom bieden we zelfs de mogelijkheid om bij u thuis langs te komen en uw slaapsituatie persoonlijk te beoordelen en samen met u naar een passende oplossing te zoeken. Ons advies is geheel vrijblijvend, maar we verwelkomen u natuurlijk graag als tevreden nieuwe klant.

Als u een boxspring 160×200 bij ons aanschaft, gaan we nog een stap verder. Binnen 3 maanden nemen we contact met u op om te kijken of u daadwerkelijk verbetering merkt in uw slaapsituatie. Als u geen verbetering ervaart, zullen we samen met u kijken naar mogelijke aanpassingen om uw slaapcomfort te optimaliseren.

Interesse in een boxspring 160×200?

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte boxspring 160×200? Bij Bedder hebben we de perfecte oplossing voor u. Laat u adviseren door onze ervaren slaapspecialisten en ontdek de verschillende mogelijkheden die we bieden.

Vraag vandaag nog onze gratis brochure aan, waarin we u alles uitleggen wat belangrijk is bij het kiezen van de juiste slaapoplossing. Of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken, waar u persoonlijk de diverse bedden kunt ervaren en bekijken.

Wij streven naar uw volledige tevredenheid. Wij bieden boxspring 160×200, matrassen en bedden van de hoogste kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw slaapcomfort kunnen verbeteren. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

  Wil je meer informatie over onze boxsprins? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.   Brochure aanvragen