bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Elektrisch verstelbare boxspring

Bent u op zoek naar een elektrisch verstelbare boxspring? Dan bent u bij Bedder aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot assortiment luxe maatwerk bedden die perfect aansluiten bij uw persoonlijke behoeften. Ervaart u de laatste tijd een slechte nachtrust, stapt u ’s ochtends vermoeid uit bed voordat de dag al begonnen is of merkt u dat het in-en-uit bed stappen moeizamer verloopt? U zult merken dat als u voor een elektrisch verstelbare boxspring kiest u minder last krijgt van lichamelijke klachten en dat het de nachtrust zal bevorderen.

Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

De boxspring wordt voor u volledig op maat gemaakt

Als u een elektrisch verstelbare boxspring bij ons koopt dan krijgt u alle gemakken van een zorgbed maar dan gehuld in een luxe design. Waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. Voor onze boxsprings maken wij uitsluitend gebruik van de zuiverste, hoogwaardigste en duurzaamste materialen om de kwaliteit te kunnen garanderen.

Om er voor te zorgen dat u kunt genieten van een extra lange levensduur van uw elektrisch verstelbare boxspring. Wordt het matras voor u op maat gemaakt, zodat u weer 20 jaar verder kunt. Wat betreft de comfort lagen kunt u uit 5 persoonlijke opties kiezen voor een zo’n comfortabel mogelijke ligging. Dit kunt u op 10 verschillende zones toepassen. Onze slaapdeskundigen kijken samen met u welke indeling de meeste steun voor uw lichaam biedt.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Ga voor een elektrisch verstelbare boxspring die u jarenlang comfort biedt

U heeft de keuze om meerdere opties aan de elektrische verstelbare boxspring toe te voegen. Zo heeft u de mogelijkheid om alvast vooruit te denken om er in de toekomst extra profijt van te hebben. Voeg de optie deelbaar verrijdbaar toe en het wordt voor u een stuk gemakkelijker om onder het bed te stofzuigen.

Voor uw veiligheid kunt u ook overwegen om uitstap verlichting onder het bed te plaatsen. Hierdoor heeft u in de avond en nacht beter zicht wanneer u in-en-uit bed stapt.

 

Service staat bij ons hoog in het vaandel

Wij hebben een paar belangrijke kernpunten die we belangrijk vinden. Zo staan kwaliteit, duurzaamheid en service bij ons hoog in het vaandel. Om u de best mogelijke service te kunnen bieden zorgen wij voor een snelle 24/7 service 365 dagen lang en een persoonlijke aanpak.

Wilt u ook profiteren van onze voordelen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag de diverse mogelijkheden. Of vraag hier de gratis brochure aan voor meer informatie.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen