bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Boxspring 120×200

Zoekt u een boxspring 120×200 of een boxspring twijfelaar die speciaal voor u op maat is gemaakt? Kies dan voor een boxspring van Bedder, want bij ons krijgt u echt een bed op maat. Wat vindt u belangrijk aan een bed? Wilt u graag fris en uitgerust wakker worden om weer met volle energie de dag te beginnen? Of bent u op zoek naar een luxe bed voor nu en later? Onze slaapspecialisten kijken graag samen met u naar uw wensen, uw behoeften en wat uw lichaam nodig heeft. Zodat u weer goed kunt slapen. Anders hebben wij nog tips voor een goede nachtrust! Door onze duurzame hoge kwalitatieve materialen, kunnen wij voor iedereen een boxspring op maat maken. Met het gebruik van de beste zuivere materialen is het matras eenvoudig te reinigen en hypoallergeen. Iedere slaper is uniek, daarom biedt Bedder geen standaard matrassen, maar een matras op maat. U bepaalt samen met uw adviseur de opbouw van het matras om te kijken welke het meest geschikt is voor uw nachtrust.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Een boxspring 120×200 kopen met verschillende mogelijkheden

Bij het kopen van een boxspring 120×200 of boxspring twijfelaar spreekt het voor zich dat het optimaal comfort voor u moet bieden als u slaapt. Maar dat is niet de enige vereiste die u aan uw bed stelt. Het is wel zo prettig als u het bed kunt verschonen zonder dat het te belastend is. En gemakkelijk onder het bed kunt stofzuigen. Een schone kamer en een fris bed is immers bevorderlijk voor een goede nachtrust en hygiëne. Bij Bedder heeft u keuze uit verschillende opties om het u allemaal net wat makkelijker te maken.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Service is waar wij in uitblinken

Bij Bedder bieden wij u de boxsprings, matrassen en bedden van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. We geven de allerbeste service, luisteren goed naar uw wensen en behoeften en denken graag met u mee. Uw kwaliteit van slapen staat bij ons bovenaan het lijstje. Wij komen graag bi u thuis langs om uw slaapsituatie te bekijken en samen naar een oplossing te zoeken. Wat u met het advies doet is geheel vrijblijvend, al verwelkomen wij u natuurlijk graag als blije nieuwe klant.

 

Als u bij ons een boxspring 120×200 heeft gekocht. Nemen wij binnen 3 maanden contact met u op, om te bekijken of uw verbetering merkt in uw slaapsituatie. Mocht u geen verbetering zien in uw nachtrust, dan kijken wij samen of we daar verandering in kunnen brengen.

Heeft u interesse in een boxspring 120×200?

Zoekt u een boxspring 120×200 op maat? Bij Bedder verkopen wij ze. Een boxspring speciaal voor u samengesteld naar uw wensen en behoeften. Laat u adviseren door onze slaapspecialisten en bespreek de verschillende mogelijkheden.

 

Vraag de gratis brochure aan, waarin we u alles uitleggen wat belangrijk is om op te letten bij het kiezen van de juiste slaapoplossing. Of bel voor een afspraak om onze showroom te bezoeken. Hier vindt u verschillende bedden van ons, zodat u de mogelijkheden zelf kunt ervaren en bekijken.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden. Brochure aanvragen