bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Comfortabel en op maat gemaakt: Ontdek de perfecte bedden boxspring bij Bedder

Bij Bedder bent u aan het juiste adres voor een op maat gemaakte bedden boxspring die zorgen voor een goede nachtrust en optimaal comfort. We begrijpen dat een goede nachtrust essentieel is voor uw welzijn, en daarom bieden wij een breed scala aan slaapoplossingen aan die perfect aansluiten bij uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar een hoog laag bed, een deelbaar en verrijdbaar bed, een health care zorgbed of een seniorenbed, wij hebben de juiste oplossing voor u.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Kwaliteit en comfort in een Bedden Boxspring

We streven altijd naar de hoogste kwaliteit en comfort voor onze klanten. Onze bedden boxspring worden met zorg en vakmanschap op maat gemaakt, met aandacht voor elk detail. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en innovatieve technieken om ervoor te zorgen dat uw bedden boxspring de perfecte ondersteuning en duurzaamheid biedt.

Onze luxe boxsprings zijn ontworpen om een optimale slaapervaring te bieden. Met de juiste combinatie van vering, ondersteuning en comfort kunt u genieten van een goede nachtrust en uitgerust wakker worden. Of u nu slaapproblemen heeft, last heeft van rugklachten of gewoon op zoek bent naar een luxueuze slaapomgeving, onze op maat gemaakte bedden boxspring is de ideale keuze.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Slaapoplossingen voor elke behoefte

Bij Bedder begrijpen we dat iedereen unieke slaapbehoeften heeft. Daarom bieden we verschillende soorten bedden boxspring aan die aan uw specifieke wensen voldoen.

 1. Hoog Laag Bed: Onze hoog laag bedden bieden de mogelijkheid om het bed op verschillende hoogtes in te stellen. Dit is ideaal voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij het in en uit bed stappen, of voor mensen met medische aandoeningen die specifieke slaapinstellingen vereisen.
 2. Deelbaar en Verrijdbaar Bed: Onze deelbare en verrijdbare bedden boxspring maakt het gemakkelijk om het bed te verplaatsen en te delen met een partner. Dit is handig als u graag uw eigen slaapinstellingen wilt hebben of als u eenvoudig het bed wilt kunnen verplaatsen voor het schoonmaken.
 3. Health Care Zorgbed: Onze health care zorgbedden zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mensen die zorg nodig hebben. Ze bieden extra ondersteuning, verstelbare functies en comfort om het herstelproces te bevorderen en het dagelijkse leven gemakkelijker te maken.
 4. Seniorenbed: Onze seniorenbedden zijn voor ouderen die comfort, gemak en veiligheid nodig hebben. Ze bieden extra ondersteuning, makkelijke instapmogelijkheden en een ergonomisch ontwerp om het slapen voor ouderen zo comfortabel mogelijk te maken.

 

Het belang van een goede nachtrust

Een goede nachtrust is van essentieel belang voor uw algehele gezondheid en welzijn. Het heeft invloed op uw energieniveau, concentratie, stemming en zelfs uw immuunsysteem. Bij Bedder begrijpen we dit belang en streven we ernaar om u de beste slaapervaring te bieden.

Onze op maat gemaakte bedden boxspring zijn ontworpen om u de optimale ondersteuning en comfort te bieden die u nodig heeft voor een goede nachtrust. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën zorgen wij ervoor dat uw bedden boxspring voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid.

Met een bedden boxspring investeert u in uw welzijn

Het kiezen van een op maat gemaakte bedden boxspring van Bedder is een investering in uw welzijn. Door te kiezen voor een hoog laag boxspring die perfect aansluit bij uw behoeften en voorkeuren, kunt u genieten van een goede nachtrust en een uitgerust gevoel elke ochtend.

Bij Bedder streven we naar uw volledige tevredenheid. Onze klantgerichte aanpak, hoogwaardige producten en vakmanschap stellen ons in staat om een boxspring bed te leveren die niet alleen voldoet aan uw verwachtingen, maar deze zelfs overtreffen. Wij geloven in de kracht van maatwerk en streven ernaar om elke klant een unieke en persoonlijke ervaring te bieden.

Maak vandaag nog een afspraak!

Bent u op zoek naar op maat gemaakte bedden boxspring die zorgen voor ultiem comfort en een goede nachtrust? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Bedder. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte slaapoplossing die aan al uw wensen voldoet.

Investeer in uw welzijn en ervaar het verschil van onze op maat gemaakte bedden boxspring. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van de slaapomgeving waar u altijd van gedroomd heeft. U verdient een goede nachtrust en wij helpen u graag om die te realiseren.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

  Wil je meer informatie over onze boxsprins? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.   Brochure aanvragen