bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Verstelbare boxspring

Iedereen wilt graag leven in luxe, maar gaat luxe niet altijd gepaard met aanzienlijk veel geld? Maar wat is de luxe geen overbodige luxe is, maar een gewenste realistische luxe is? Dan bent u gek als u die kans laat liggen. Een verstelbare boxspring zorgt ervoor dat u in optima forma kunt genieten van uw boxspring. Heeft u moeite met in en uitstappen van uw boxspring? Dan zorgt de verstelbare boxspring ervoor dat het probleem zich oplost. Graag vertellen wij u er meer over.

Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Verstelbare boxspring zorgt voor gemak

Om een situatie te schetsen moet u zichzelf voorstellen dat u moeite heeft met het in- en uitstappen van uw boxspring. Dat kan komen door rug- of heupklachten. Hoe ideaal zou het zijn dat uw boxspring zich dan aanpast aan uw in- of uitstaphoogte? Naar ons weten is het heel ideaal. En dat kunnen wij ook zeggen als we de feedback van voorgaande klanten erbij pakken.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Is een verstelbare boxspring duur?

Omdat onze boxsprings op maat worden gemaakt en wij de beste materialen gebruiken zal onze boxspring duurder zijn dan een bed van de woonboulevard. Onze bedden kunnen volledig worden aangepast aan uw behoeftes en wensen. Daar wordt de prijs dan ook op gebaseerd. Omdat iedereen anders is en wij iedereen advies en aanpak op maat geven is het lastig om vooraf een prijs te geven. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen.

Waarin onderscheiden onze bedden zich

Het klinkt vanzelfsprekend, maar in de praktijk is het vaak anders. Maar wij hebben onze eigen productielijn. Hierdoor zijn onze communicatielijnen kort. Maar door onze bedden kunt u langer thuis blijven wonen. Duurzaam geproduceerd en gecertificeerd. Eveneens kan jij gemakkelijk uw slaapkamer schoonhouden, doordat u gemakkelijk onder uw bed kunt stofzuigen. Wij streven ernaar om binnen 6 tot 8 weken uw opmaat gemaakte boxspring te leveren. Dan hebben wij het nog niet eens gehad over de mogelijkheden. Onze bedden zijn elektrisch verstelbaar, verrijdbaar deelbaar, draadloze afstandsbediening, uitstap verlichting en anti Trendelenburg.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen