bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Trendelenburg bed

Een Trendelenburg bed kan u helpen wanneer u last heeft van bijvoorbeeld maagzuur of refluxen tijdens uw slaap of de bloedcirculatie naar uw onderste ledematen is verslechterd. Een hoog laag bed met Trendelenburg functie kan u hierbij helpen. U heeft de mogelijkheid om het bed met de elektrische afstandsbediening te verstellen in verschillende hoogtes. Zo kunt u bijvoorbeeld het hoofdeinde zo verstellen dat het voelt alsof u op een stoel zit. Als u het merendeel van de dag in uw bed ligt is het fijn om deze optie te hebben, zodat u fijn een boek kunt lezen of even televisie kunt kijken.

Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Een bed die comfortabel ligt

Wanneer u bij Bedder komt voor een Trendelenburg bed, bespreken wij met u waar uw lichaam precies behoefte aan heeft. Ieder persoon heeft een ander postuur, daarom is het belangrijk dat u een Trendelenburg bed krijgt die perfect bij u past. Zodat u kunt genieten van een ontspannen en comfortabele nachtrust. Bij ons heeft u de keuze om meerdere opties aan het bed toe te voegen, waaronder:

Voor welk opties u ook kiest, wij realiseren het graag voor u!

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Een Trendelenburg bed die voldoet aan uw behoeften

Onze Trendelenburg bedden zijn niet te vergelijken met de standaard fabrieks Trendelenburgbedden. Wij snappen dat het voor u belangrijk is om te kunnen genieten van een comfortabele nachtrust, zonder dat u constant wakker wordt gehouden doordat u uw draai niet kunt vinden. Om u van het juiste slaapcomfort te kunnen voorzien, maken wij het bed helemaal op maat voor u. Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat u een Trendelenburg bed krijgt die aansluit bij uw wensen en eisen.

Meer informatie over een Trendelenburg of anti Trendelenburg bed?

Bent u op zoek naar een slaapoplossing voor uw lichamelijke situatie? Dan bent u welkom bij Bedder! Vele klanten gingen u al voor en genieten van een comfortabele nachtrust. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze slaapdeskundigen. Zij komen graag onder het genot van een kop koffie bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken, waarna we u een slaapoplossing kunnen bieden waar u behoefte aan heeft.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen