bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Speciale verpleegbedden: comfort en veiligheid met een luxe design

Speciale verpleegbedden zijn een essentieel onderdeel van de zorgsector. Voor mensen die thuis extra zorg nodig hebben, bieden deze bedden een comfortabele en veilige oplossing. Bedder is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van hoog laag bedden die het slaapcomfort verbeteren. Onze bedden zijn niet alleen gecertificeerd zorgbedden, maar hebben ook een luxe design dat perfect past in elke moderne zorginstelling.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Wat zijn speciale verpleegbedden?

Speciale verpleegbedden zijn bedden die speciaal zijn ontworpen voor mensen die thuis extra zorg nodig hebben. Dit kunnen ouderen zijn die hulp nodig hebben bij het in en uit bed komen, maar ook mensen die thuis herstellen van een operatie of ziekte en extra ondersteuning nodig hebben tijdens het slapen. Speciale verpleegbedden bieden extra functies en mogelijkheden om het comfort en de veiligheid van de patiënt te verbeteren.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Waarom zijn speciale verpleegbedden belangrijk?

In de zorgsector is het belangrijk om de veiligheid en het comfort van patiënten te waarborgen. Speciale verpleegbedden spelen hierbij een belangrijke rol. Ze bieden extra functies die het comfort en de veiligheid van de patiënt verbeteren, zoals het voorkomen van uit bed vallen, het verlagen van de kans op doorligwonden en het bieden van ondersteuning bij het in en uit bed stappen. Daarnaast zijn deze bedden geschikt voor mensen met verschillende lichamelijke beperkingen, waardoor ze kunnen zorgen voor een comfortabele en veilige slaapomgeving.

De speciale verpleegbedden van Bedder

Bedder biedt een breed assortiment aan speciale verpleegbedden. Hun health care zorgbedden voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan deze bedden en zijn daarnaast voorzien van een luxe design. Het bed heeft een verstelbare rugleuning en knieholte ondersteuning. Het is daarnaast mogelijk om het bed te voorzien van een papegaai, die extra ondersteuning biedt bij het in en uit bed stappen. De bedden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er voor elke patiënt een geschikt bed beschikbaar is.

De voordelen van Bedder

Het kopen van speciale verpleegbedden bij Bedder heeft verschillende voordelen. Allereerst bieden wij een ruim assortiment aan bedden, waardoor er voor elke patiënt een geschikt bed beschikbaar is. Daarnaast zijn onze bedden gecertificeerd en voldoen ze aan alle eisen die gesteld worden aan speciale verpleegbedden. Het luxe design van de bedden zorgt voor een prettige uitstraling in elke kamer. Bovendien biedt Bedder goede service en advies op maat, zodat de juiste keuze kan worden gemaakt bij de aanschaf van een speciaal verpleegbed.

Vraag de gratis brochure aan voor meer informatie of neem contact met ons op, onze slaapspecialisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

  Wil je meer informatie over onze boxsprins? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.   Brochure aanvragen