bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Slapen met een hernia

Wanneer u een hernia heeft ervaart u daar vele ongemakken van. Ook tijdens het slapen kunt u er veel last van hebben. Vraagt u zich af hoe u het beste slapen kunt met een hernia? Dat is mede afhankelijk van waar de hernia is opgetreden. Heeft u een nekhernia, een hernia in de boven-rug, een hernia in de lage rug of juist een midden hernia en waar stulpt de hernia uit?

Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Wat is een hernia precies?

De tussenwervelschijven verbinden twee wervels in uw rug of nek. Deze tussenwervel zorgt ervoor dat wervels makkelijk over elkaar kunnen bewegen en juist niet tegen elkaar aan stoten. Het bestaat uit een geleiachtige kern en een rand van kraakbeen. De kern van de tussenwervelschijf zorgt ervoor dat er veerkracht bestaat en dat er tijdens het bewegen een schokdemping ontstaat.

Als u een hernia heeft, ontstaat er in de buitenband, het kraakbeen, een scheur. Doordat dit gebeurt, kan de kern uitpuilen en de ruggenmergzenuw en het ruggenmerk deels afklemmen of irriteren. Hierdoor ontstaat er pijn. In de meeste gevallen doet een hernia zich voor in de nek of de onderste segmenten van de wervelkolom.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Slapen met een hernia in de rug

Wanneer u een hernia heeft, is het belangrijk om in een correcte positie te slapen zodat de druk op de tussenwervelschijven gelijkmatig verdeeld zal worden. Een goed op maat gemaakt matras kan hierbij veel voor u betekenen.

Het kan ook helpen om op de tegenovergestelde zij van de uitstulping van de hernia te liggen. De druk op de zenuw kan hierdoor verminderen en de prikkeling kan hierdoor minder worden. Pijnklachten en tintelingen kunnen mede hierdoor verdwijnen. Daarbij is het uiteraard erg belangrijk dat u op een goed bed en matras slaapt.

Ook kan het zo zijn dat u beter slaapt op de zijde waar de tussenwervelschijf zich uitstulpt. Dan kan het erg prettig zijn om uw benen hoger te leggen. Dit kunt u realiseren doormiddel van hoog laag bed met verstelbare bedbodem. Een hoog laag bed is op zichzelf al erg prettig. U kunt het bed namelijk veranderen van hoogte, wat het in en uit bed stappen ontzettend vergemakkelijkt. Wanneer u het bed ook nog in de juiste positie instelt, zult u merken dat u hier veel gemak van heeft.

Een goed bed om in te slapen

Of u nu slaapproblemen ervaart, een hernia heeft of andere klachten, een goed bed is ontzettend belangrijk. Een goed bed met een op maat gemaakte matras zorgt er namelijk voor dat u een goede en fijne nachtrust ervaart. Goed slapen is belangrijk voor iedereen én dat kunt u bereiken met een goed bed. Een bed van kwaliteit dat op maat gemaakt is voor uw lichaam en de klachten die u eventueel ervaart.

Wilt u goed slapen met een hernia? Dan staan de specialisten van Bedder graag voor u klaar!

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

 

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

  Brochure aanvragen