bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Slaapproblemen oplossen

Wanneer u last heeft van slaapproblemen kan dat ontzettend vervelend zijn en nare gevolgen hebben. Een goede slaaprust is namelijk erg belangrijk. Ieder persoon heeft een goede nachtrust nodig om te herstellen van de dag. Wanneer u last van slaapproblemen hebt kan dit simpelweg niet. Slaapproblemen oplossen is dan ook wat u graag wilt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u slaapproblemen ervaart. Misschien weet u waardoor u slaapproblemen ervaart, maar misschien ook niet. Wij vertellen u er in ieder geval graag meer over zodat uw slaapproblemen opgelost kunnen worden:

Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Lichamelijke klachten

Wist u dat lichamelijke klachten op nummer 1 staan op het gebied van slaapproblemen? Het kan komen door onder andere spanningen, stress, benauwdheid of pijn. Dit is een korte lijst, maar dit zijn wel de meest voorkomende klachten die voorkomen met betrekking tot slecht slapen. Het is goed om deze problemen aan te pakken en niet door te laten ebben, de kans is namelijk groot dat het anders verslechterd. Lichamelijke klachten in combinatie met slaapproblemen zorgen ervoor dat het lichaam zich niet kan herstellen tijdens de slaap. Hierdoor kunnen er meer klachten op de loer liggen. Heeft u bijvoorbeeld moeite met in- en uit bed komen? Dan kan een verstelbaar hoog laag bed een goede oplossing voor u zijn. U kunt het bed gemakkelijk en elektronisch op de gewenste hoogte instellen om gemakkelijk in- en uit uw bed te stappen.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Uw leefgewoontes

Ook de leefgewoontes die u heeft kunnen van invloed zijn op uw slaap. Zo kunt u slechter slapen wanneer u veel koffie, zwarte thee of alcohol dringt. Maar ook roken en te veel suikers en zoeten binnenkrijgen zorgen ervoor dat u langer wakker blijft. Het is dan ook belangrijk om dit niet te veel te nuttigen voor het slapengaan. Deze gewoontes kunnen onschuldig lijken, echter hebben ze een grote impact op uw slaap.

Een bed dat niet geschikt voor u is

Veel mensen willen het niet weten, maar een ongeschikt bed kan ook zeker voor een slechte nachtrust zorgen. Het is belangrijk om een kwalitatief goed bed te hebben wat bij uw levensfase past. Zo kunt u denken aan een Seniorenbed. Het Senioren bed is bed wat zeer geschikt is wanneer u een dagje ouder bent. Het belang van een goede nachtrust zorgt ervoor dat klachten verminderen en op den duur ook voorkomen worden. Bij Bedder wordt uw matras ook op maat gemaakt zodat u ervan verzekerd bent dat u op een goede matras ligt. Een matras dat gemaakt is naar de behoeften van uw lichaam. Wanneer u een goed matras en goed bed tot uw beschikking heeft zullen uw slaapproblemen zeker verminderd en opgelost kunnen worden. Het investeren in een goed bed is dus ontzettend belangrijk.

Slaapproblemen oplossen is ontzettend belangrijk en een goede eerste stap daarbij is de aanschaf van een bed dat bij u past. Een bed dat op maat gemaakt is en aan al uw wensen voldoet. Bij Bedder helpen wij u daar dan ook graag bij.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

 

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

  Brochure aanvragen