bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Seniorenbed verstelbaar

Slaapt u als senior de laatste tijd steeds slechter, komt u moeilijk in slaap, wordt u vermoeid wakker en ervaart u andere lichamelijke ongemakken na uw nachtrust? Dan is het hoog tijd om een nieuw bed te kopen. Maar met zoveel bed speciaalzaken kunnen wij ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Om het voor u wat gemakkelijker te maken kunt u bij Bedder een gratis brochure aanvragen waarin u ons assortiment aan bedden rustig kunt bekijken.

Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Een hoog laag bed voor senioren

Bedder beschikt over een ruim scala aan seniorenbedden die verstelbaar zijn. Al deze bedden zijn voorzien van het hoog laagsysteem. Een hoog laag bed is zeer geschikt voor wanneer u merkt dat u moeite heeft om in en uit bed te stappen of het bed te verschonen. Een luxe bed voor nu een zorg minder voor later.

U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een seniorenbed die verstelbaar, verrijdbaar en deelbaar is. Ideaal voor wanneer u onder het bed wilt stofzuigen. Wilt u heerlijk ontspannen in bed een boek kunnen lezen zonder onderuit te zakken? Dan is een elektrisch verstelbaar bed zeker het overwegen waard.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Geniet van de voordelen van een seniorenbed verstelbaar is

Een seniorenbed die verstelbaar is brengt comfort en gebruiksgemak met zich mee. Daarnaast kan het ook helpen tegen fysieke klachten. Heeft u last van vochtophopingen in de benen? Dan kunt u het bed zo verstellen dat u met de benen omhoog kunt liggen, waardoor de vochtophopingen aanzienlijk kunnen verminderen. U kunt het bed naar eigen behoefte instellen zodat het u de lichamelijke ondersteuning geeft die u nodig heeft. De bediening is eenvoudig , wilt u rechtop gaan zitten, met een simpele druk op de knop kunt u dit regelen evenals om weer in de slaapstand  te komen.

Ervaar zelf het gemak van een seniorenbed die verstelbaar is. We maken het bed speciaal voor u op maat, zodat u weer optimaal kunt genieten van uw welverdiende nachtrust. Om u een passend advies op maat te geven, bespreken we samen met u uw wensen en kijken naar uw huidige slaapsituatie.

Laat uw informeren door een van onze slaapdeskundigen.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen