bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Seniorenbed op wielen

Een bed op wielen, het is ontzettend populair onder senioren. Niet zo vreemd, ze brengen vele voordelen met zich mee. Zo is een seniorenbed op wielen ook als tweepersoonsbed beschikbaar en dan is het bed tevens deelbaar. Hierdoor is een verrijdbaar bed erg gebruiksvriendelijk en van alle gemakken voorzien. Graag vertellen we u er meer over:

Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Seniorenbed op wielen

 

Wat is een seniorenbed op wielen en hoe werkt het precies? Wanneer u een tweepersoonsbed compleet van elkaar kunt scheiden, spreken we over een deelbaar of verrijdbaar bed. In dit geval betekent het direct dat het gaat om een bed op wielen. De bedden van Bedder zijn stuk voor stuk hoogwaardig kwalitatieve bedden, bij de productie van onze bedden maken wij namelijk uitsluitend gebruik van de beste en meest duurzame materialen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw bed in zijn geheel gepersonaliseerd zal worden aan de hand van uw behoeften en wensen.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Wat zijn de voordelen van een seniorenbed op wielen?

Met een seniorenbed op wielen zal het opmaken van het bed een stuk makkelijker worden. Zonder enige moeite kunt u overal bij doordat het bed gemakkelijk te verrijden is. Zo hoeft u niet het hele bed over om ook het bed in het midden goed te kunnen opmaken. Ook het schoonmaken in de slaapkamer is op deze manier erg makkelijk. Stofzuigen onder het bed is nooit handig, deze plek is nu handig schoon te maken door het bed even te verrijden. Bent u klaar dan rijdt u het bed eenvoudig terug.

 

Naast dat een seniorenbed op wielen deelbaar en verrijdbaar is kan het bed op hoogte worden gebracht. Dit geeft veel comfort bij het instappen of opstaan uit uw bed. Ook bij het verschonen is dit uiteraard erg prettig. Mocht u nu of in de toekomst zorg nodig hebben aan bed, dan is het bed hier ook op voorbereid. Door de hoog-laag functie voldoet het namelijk als zorgbed volgens de ARBO eisen.

Bed op maat laten maken

Bij een bed op wielen denkt u misschien aan een ziekenhuisbed of een degelijk bed. Maar onze bedden zijn daar een uitzondering op. Bedder ontwerpt bedden namelijk op een manier waarop ze gebruiksvriendelijk, stijlvol en tevens functioneel zijn. Wilt u graag meer informatie of een bed op maat laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar dus maak snel een afspraak!

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen