bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Seniorenbed 1 persoons: comfort en veiligheid

Een goede nachtrust is essentieel voor ons welzijn en gezondheid, vooral voor senioren. Bij Bedder begrijpen we dat senioren specifieke behoeften hebben als het gaat om hun slaapomgeving. Daarom bieden we een scala aan op maat gemaakte bedden en matrassen voor senioren, waaronder ons Seniorenbed 1 persoons. We informeren u graag om meer te weten te komen over ons 1 persoons seniorenbed en hoe het uw slaapervaring kan verbeteren.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Comfortabele nachtrust in een seniorenbed 1 persoons

Een goede nachtrust is cruciaal voor het welzijn van iedereen, maar zeker voor senioren. Seniorenbedden 1 persoons zijn ontworpen om comfortabel en ondersteunend te zijn, zodat u kunt genieten van een goede nachtrust zonder zich zorgen te maken over rugpijn of andere ongemakken.

Ons Seniorenbed 1 persoons is verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat iedereen het perfecte bed kan vinden dat past bij de individuele behoeften en voorkeuren. Bovendien bieden we ook maatwerk oplossingen aan, zodat ieder bed kan worden aangepast aan individuele voorkeuren.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Veiligheid en stabiliteit

Naast comfort is veiligheid een belangrijk aspect van een seniorenbed 1 persoons. Onze hoog laag boxspringbedden voor senioren zijn ontworpen met het oog op stabiliteit en veiligheid, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vallen of uit bed rollen.

Ons seniorenbed 1 persoons is voorzien van stevige frames, eventuele beugels en een lage instap, zodat onze klanten gemakkelijk en veilig in en uit bed kunnen stappen. Bovendien zijn onze bedden verkrijgbaar met anti-slip onderdelen om uitglijden te voorkomen en hebben ze verschillende opties zoals het verstellen in hoogte of het verstellen van het hoofd- of voeteneind voor extra comfort en ondersteuning.

Eenvoudig onderhoud en reiniging

Ons seniorenbed 1 persoons is ook ontworpen met het oog op eenvoudig onderhoud en reiniging. Door het gebruik van duurzame en gemakkelijk te reinigen materialen kunnen onze bedden eenvoudig worden schoongemaakt en onderhouden.

Stof en vuil kunnen eenvoudig worden verwijderd door af te stoffen met een natte lap of door een stofzuiger te gebruiken, waardoor het bed er altijd schoon en fris uitziet.

Veilig slapen met een perfecte nachtrust in een seniorenbed 1 persoons

Bij Bedder begrijpen we hoe belangrijk een goede nachtrust en veiligheid is voor senioren. Onze 1 persoons seniorenbedden zijn ontworpen om comfortabel, veilig en gemakkelijk te onderhouden te zijn, zodat onze klanten kunnen genieten van een goede nachtrust zonder zich zorgen te maken over hun welzijn.

Neem contact op met ons team voor meer informatie over onze seniorenbedden en ontdek hoe wij uw slaapervaring kunnen verbeteren met onze op maat gemaakte oplossingen.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

 

Wil je meer informatie over onze boxsprins? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

  Brochure aanvragen