bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Senioren bed

Welkom bij Bedder! Bent u op zoek naar een senioren bed? Wij begrijpen dat het vinden van het juiste bed een belangrijke zoektocht kan zijn, vooral als u op zoek bent naar extra ondersteuning en comfort. Bij Bedder bieden we een breed scala aan senioren bedden die op maat gemaakt kunnen worden om aan uw persoonlijke wensen en behoeften te voldoen.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Wat is een senioren bed?

Een senioren bed is een bed dat speciaal ontworpen is voor senioren. Het bed is hoger dan een standaard bed, waardoor het makkelijker is om in en uit bed te stappen. Dit kan vooral handig zijn voor mensen met mobiliteitsproblemen, zoals pijnlijke gewrichten of spieren. Een senioren bed biedt daarnaast ook extra ondersteuning, zodat u comfortabel kunt slapen en uitgerust wakker wordt.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

 

Opties voor senioren bedden

Bij Bedder bieden we verschillende opties voor senioren bedden. Naast de hoogte van het bed kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een verstelbaar bed. Dit is ideaal als u graag in bed leest, televisie kijkt of als u bijvoorbeeld last heeft van zuurbranden. Een verstelbaar bed biedt u de mogelijkheid om uw rug en benen in een comfortabele positie te brengen.

Daarnaast bieden we op maat gemaakte matrassen aan die geschikt zijn voor senioren. Deze matrassen bieden extra ondersteuning en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat u comfortabel kunt slapen. Onze matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende hardheden en kunnen op maat worden gemaakt om perfect te passen bij uw lichaam en slaapgewoonten.

 

Op maat gemaakt seniorenbed en matras

Bij Bedder begrijpen we dat elk lichaam anders is en dat er geen one-size-fits-all oplossing is als het gaat om slaapcomfort. Daarom worden al onze bedden en matrassen op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij uw persoonlijke behoeften. Onze deskundige medewerkers werken nauw met u samen om de juiste opties te selecteren en het bed of matras te ontwerpen dat u de perfecte ondersteuning en comfort biedt.

Adviseurs op huisbezoek

Wij begrijpen dat u wellicht niet altijd in staat bent om naar onze showroom te komen. Daarom bieden we een gratis advies aan huis service aan waarbij onze adviseurs bij u thuis komen om u te adviseren en te kijken welk bed, met welke opties het beste bij uw persoonlijke wensen past. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken en genieten van een goede nachtrust.

 

Gratis oude bed meenemen en gratis levering en installatie

Bij Bedder nemen we de zorg voor uw oude bed graag uit handen. We nemen uw oude bed gratis mee, indien gewenst, en zorgen ervoor dat het op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt. Daarnaast wordt uw nieuwe senioren bed gratis geleverd en geïnstalleerd door onze ervaren monteurs. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe bed, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het sjouwen en installeren van het bed.

Bent u op zoek naar een comfortabel en ondersteunend senioren bed? Bij Bedder bieden we een breed scala aan op maat gemaakte bedden en matrassen die perfect passen bij uw persoonlijke behoeften en wensen. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van het perfecte senioren bed. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een gratis huisbezoek. Wij helpen u graag verder!

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

  Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.   Brochure aanvragen