bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Prijs hoog laag bed

Heeft u moeite met in en uit bed stappen? Is uw huidige bed niet zo comfortabel als u zou willen? Overweeg dan eens een hoog laag bed. Dit bed kan u helpen om gemakkelijker in en uit bed te komen en biedt het comfort waar u naar verlangt. Bij Bedder hebben we niet alleen diverse maten beschikbaar, maar ook een scala aan kleuren en functies om uit te kiezen. Of u nu de voorkeur geeft aan een bepaalde kleurstelling die bij uw slaapkamer past of extra functionaliteiten zoals verstelbaarheid nodig heeft, we hebben voor ieder wat wils. Het belangrijkste is dat de prijs van uw hoog laag bed afhangt van de keuzes die u maakt.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Prijs hoog laag bed: Verschillende kleuren en maten

Wij hebben een ruime keuze aan hoog laag bedden in verschillende kleuren en maten, en het is belangrijk om te weten dat de prijs van een hoog laag bed kan variëren afhankelijk van verschillende factoren. U heeft de vrijheid om te kiezen uit diverse kleuren, zoals wit, groen, bruin, antraciet, zwart, en zelfs opvallende kleuren zoals oranje, om ervoor te zorgen dat het bed perfect bij uw interieur past. Daarnaast bieden we diverse maten aan zoals 90×200, 160×200 en 180×200, zodat u de juiste afmeting kunt kiezen op basis van uw behoeften.

De prijs van het hoog laag bed kan ook beïnvloed worden door extra functies, zoals stof- of lederlook bekleding, het hoog laag systeem, elektrische verstelbaarheid, verrijdbaarheid en deelbaarheid. U kunt uw bed gemakkelijk bedienen met een draadloze afstandsbediening, onze bedden zijn zelfs voorzien van uitstapverlichting voor extra comfort en veiligheid.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Voordelen van een hoog laag bed

Ontdek de praktische voordelen van een hoog laag bed:

 • Optimaal slaapcomfort en duurzaamheid: Een hoog laag bed biedt niet alleen een comfortabele slaapomgeving, maar is ook duurzaam geproduceerd en verantwoordelijk ingekocht. Dit betekent dat de materialen met zorg zijn geselecteerd, niet alleen om aan uw slaapbehoeften te voldoen, maar ook om het milieu te ontzien.
 • Praktisch en comfortabel voor zorgbehoeften: Onze hoog laag bedden zijn ontworpen met zorg in gedachten. Ze zijn verrijdbaar, deelbaar en elektrisch verstelbaar, waardoor u de perfecte slaappositie kunt vinden. De juiste in- en uitstaphoogte maakt het eenvoudig om in en uit bed te stappen, terwijl het bed ook gemakkelijk opgemaakt en verschoond kan worden.
 • Langer thuis blijven wonen en betaalbaarheid: Een hoog laag bed is een levensloopbestendige oplossing, waardoor u langer in uw vertrouwde thuisomgeving kunt blijven wonen. We streven er ook naar om onze hoog laag bedden betaalbaar te houden, zodat u kunt genieten van al deze voordelen zonder uw budget te overschrijden. We geloven dat iedereen recht heeft op een goede nachtrust en comfort, ongeacht de fase van het leven waarin u zich bevindt.

Prijzen en keuzes van onze hoog laag bedden

Bij Bedder begrijpen we dat de prijs van uw hoog laag bed afhangt van uw persoonlijke keuzes, zoals de kleur, maat en extra functies die u verkiest. Ons doel is om u de vrijheid te bieden om het perfecte bed te kiezen dat niet alleen aan uw wensen voldoet, maar ook binnen uw budget past.

Als u benieuwd bent naar onze hoog laag bedden en alle mogelijkheden die we bieden, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. U kunt een bezoek plannen aan onze showroom in waar u al onze bedden zelf kunt bekijken. Onze toegewijde slaapspecialisten staan klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en u alles te vertellen over de verschillende opties die we beschikbaar hebben. Als u meer wilt weten over onze elektrische seniorenbedden en wat Bedder te bieden heeft, kunt u onze gratis brochure aanvragen. In deze brochure vindt u inspiratie en informatie over al onze bedden, zodat u de beste keuze kunt maken die bij uw behoeften past.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen