bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Nieuwe boxspring kopen

Wist u dat we gemiddeld een derde van ons leven in bed doorbrengen? Dan is het uitermate belangrijk dat u over een goede boxspring, matras, kussen en dekbed beschikt om ervoor te zorgen dat u comfortabel ligt en u een goede nachtrust tegemoet kunt gaan. Beschikt u nog niet over een bed die u de juiste ondersteuning biedt? Dan is het raadzaam om een goede nieuwe boxspring te kopen die uw lichaam ondersteunt. Bij Bedder kunt u een nieuwe boxspring kopen waarvan het matras speciaal voor u op maat wordt gemaakt. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om diverse opties aan de boxspring toe te voegen zoals een hoog laag systeem, elektrisch verstelbaar hoofd- en voeteneind, deelbaar verrijdbaar en een uitstaphulp. Bekijk gerust onze diverse slaapsystemen in onze gratis brochure.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Een nieuwe boxspring kopen waarmee u aangenaam kunt slapen

Gemiddeld heeft een volwassen persoon zo’n 7 tot 9 uur slaap per dag nodig, natuurlijk hangt dit voor een groot deel ook af van uw persoonlijke situatie. Heeft u veel aan uw hoofd of een drukke dag gehad of veel lichamelijke inspanning verricht? Dan heeft uw lichaam meer tijd nodig om dit te verwerken en weer de nodige energie te krijgen. Wanneer u slecht in slaap kunt komen of regelmatig wakker wordt doordat het bed niet comfortabel ligt, kan het zijn dat u niet voldoende slaap krijgt waardoor u gedurende de dag eerder slaperig wordt, prikkelbaarder bent en minder energie heeft.

Door een boxspring te kopen die goed aansluit aan uw lichaam kunt u makkelijker in slaap komen en onverstoord verder slapen. U zult merken dat u de volgende dag wakker wordt met meer energie.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

De voordelen van een nieuwe boxspring kopen

Een nieuwe boxspring kopen brengt diverse aantrekkelijke voordelen met zich mee. Zoals we hierboven al hebben uitgelegd krijgt u als u  bij Bedder een boxspring kopen gaat een bed die voor u op maat wordt gemaakt, waarmee uw lichaam de correcte ondersteuning krijgt. Doordat de boxspring een maatwerk slaapoplossing betreft heeft u een ruime keuze in stoffen, kleuren, modellen en afmetingen.  Andere voordelen die u krijgt wanneer u een nieuwe boxspring kopen gaat zijn onder andere:

 • Eenvoudig het bed opmaken en verschonen
 • Gemakkelijk stofzuigen onder het bed’
 • Levenslange slaapoplossing
 • De mogelijkheid om langer thuis te blijven wonen

Een luxe boxspring kopen

Als u bij ons een nieuwe boxspring kopen gaat krijgt u de gemakken van een zorgbed gehuld in een luxe design. Deze modellen boxsprings zijn ideaal met het oog op de toekomst. Naarmate u ouder wordt kunt u last krijgen van lichamelijke ongemakken wat invloed kan hebben op uw nachtrust en slaapcomfort. Denk bijvoorbeeld aan het in- en uitstappen van uw bed, door middel van het hoog laag systeem kunt u de boxspring in de gewenste hoogte verstellen om het in- en uitstappen te vergemakkelijken.

Wilt u graag een nieuwe boxspring kopen maar twijfelt u welk model geschikt is voor uw situatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze slaapspecialisten staan voor u klaar om u te voorzien van een deskundig advies. U bent van harte welkom om onze showroom op afspraak te bezoeken. Wij hebben hier diverse slaapoplossingen klaarstaan die u kunt uitproberen.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

  Wil je meer informatie over onze boxsprins? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.   Brochure aanvragen