bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Nieuw bed kopen

Is het tijd voor een nieuw bed? Wilt u van meer comfort genieten, pijnklachten verminderen en goed in en uit bed kunnen komen? Dan ben u bij ons aan het juiste adres! Al jarenlang zijn wij de specialist op het gebied van bedden. Bedden die geheel naar wens worden gemaakt, waarbij de matras op maat gemaakt wordt en bedden waarvan u van een heerlijke slaap kunt genieten. Een nieuw bed kopen doet u dan ook bij Bedder. Onze specialisten helpen u graag verder en bekijken samen met u waar de behoefte ligt en wat u precies nodig heeft. Een hoog laag bed, zorgbed of seniorenbed, niets is te gek en alles kan!

Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Beter slapen door een nieuw bed te kopen

Onze zorg is dat u comfortabel en zonder pijn kunt slapen. Een nieuw bed kopen kan daar ook zeker aan bijdragen. Hoe lang slaapt u al in uw huidige bed? Kunt u er nog comfortabel in liggen, zitten en slapen? Comfort is uiterst belangrijk tijdens de slaap, maar ook tijdens het in en uit bed stappen. Daarnaast is het prettig om comfortabel te kunnen lezen of tv te kijken in bed. Onze exclusieve boxspring bedden kunt u geheel zelf samenstellen met onze specialisten. Daarnaast wordt er bekeken wat uw lichaam nu echt nodig heeft qua matras. Geen enkel lichaam is hetzelfde en zou dan ook niet met een standaard matras gematcht moeten worden. Juist daarom vinden wij het zo belangrijk om matrassen op maat aan te kunnen bieden.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Waar liggen uw wensen?

Wanneer u een nieuw bed wilt kopen is het belangrijk om u te oriënteren op wat u nodig heeft en wat echt belangrijk is. Deze wensen zijn dan ook belangrijk om voor uzelf vast te leggen. Bespreek deze wensen met onze specialisten en zij helpen u een geschikt bed te vinden. Of dit nu om een seniorenbed gaat, een hoog laag bed of een zorgbed, uw wens staat bij ons centraal en wij zullen er alles aan doen om uw slaapwensen waar te maken.

Advies aan huis

Bent u niet in de gelegenheid om naar onze showroom te komen maar wilt u wel graag geholpen worden bij de aanschaf van een nieuw bed? Dat is uiteraard geen probleem, we komen graag bij u thuis langs! Zo kunnen wij uw gepast advies op maat geven en bent u in de gelegenheid om een nieuw bed te kopen.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen