bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Health Care zorgbedden van Bedder.nl: Luxe en functionaliteit in één medisch bed

Welkom bij Bedder, de specialist op het gebied van hoog laag bedden en medische bedden. Wij zijn gespecialiseerd in health care zorgbedden die dezelfde functionaliteit bieden als een medisch bed voor thuis, maar dan met een luxe uitstraling. We vertellen u graag alles over onze medische bedden en waarom ze een uitstekende keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar comfort, kwaliteit en functionaliteit.

Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Wat is een medisch bed?

Een medisch bed is een bed dat speciaal is ontworpen voor mensen met een medische aandoening of voor mensen die herstellen van een operatie of letsel. Deze bedden zijn ontworpen om het comfort en de veiligheid van de patiënt te verbeteren en bieden vaak verschillende verstelmogelijkheden, zoals het verhogen of verlagen van het hoofd- of voeteneinde. Medische bedden zijn ook voorzien van rails en beugels om de patiënt te helpen bij het in- en uitstappen en om te voorkomen dat ze uit bed vallen.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Hoog laag health care zorgbedden van Bedder

Bij Bedder hebben we een breed assortiment aan hoog laag zorgbedden die perfect zijn voor thuisgebruik. Onze bedden zijn ontworpen om het comfort en de veiligheid van de patiënt te verbeteren en zijn voorzien van verschillende functies die het dagelijkse leven gemakkelijker maken. Onze bedden zijn bijvoorbeeld voorzien van een hoog-laag functie, waarmee het bed op de juiste hoogte kan worden ingesteld. Hierdoor kunnen patiënten gemakkelijker in- en uitstappen en kan de verzorger het bed op de juiste hoogte instellen om hun werk gemakkelijker te maken.

Daarnaast zijn onze medische bedden voorzien van een verstelbaar hoofd- en voeteneinde. Dit maakt het mogelijk om de patiënt in een comfortabele positie te plaatsen om te lezen, te eten of tv te kijken. Om de patiënt te helpen bij het in- en uitstappen zijn onze medische bedden voorzien van beugels en rails. Dit zorgt voor meer houvast en stabiliteit en voorkomt dat men uit bed valt.

Luxe uitstraling

Bij Bedder.nl vinden we dat een medisch bed niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een luxe uitstraling moet hebben. Onze medische hoog laag bedden zijn daarom ontworpen met oog voor detail en zijn voorzien van hoogwaardige materialen die zorgen voor een stijlvolle uitstraling. Onze bedden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen, zodat u altijd een bed kunt vinden dat past bij uw interieur.

Kies voor Comfort, Veiligheid en Luxe met de Hoog Laag Health Care Zorgbedden van Bedder.nl

Als u op zoek bent naar een hoogwaardig medisch bed voor thuisgebruik, dan zijn de health care zorgbedden van Bedder.nl een uitstekende keuze. Onze bedden bieden dezelfde functionaliteit als een medisch bed voor thuis, maar dan met een luxe uitstraling. Met de verstelmogelijkheden en veiligheidsvoorzieningen bent u verzekerd van comfort en veiligheid. Daarnaast zijn onze bedden gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben.

Bij Bedder.nl vinden we het belangrijk om kwalitatieve medische bedden te bieden die voldoen aan de individuele behoeften van onze klanten. Onze bedden zijn ontworpen met oog voor detail en zijn voorzien van hoogwaardige materialen die zorgen voor een stijlvolle uitstraling. Daarnaast bieden wij een uitstekende service en staan wij altijd klaar om onze klanten te helpen met eventuele vragen of problemen.

Wilt u meer weten over onze medische bedden of hebt u hulp nodig bij het kiezen van het juiste bed voor uw situatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.

Brochure aanvragen