bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Luxe Boxspringbedden: Een hemelse nachtrust

Bedder is trots om haar klanten te voorzien van een scala aan op maat gemaakte bedden en matrassen. Van hoog-laag bedden tot zorgbedden en luxe boxspringbedden, we begrijpen dat een goede nachtrust cruciaal is voor het welzijn.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Comfortabele nachtrust

Het belangrijkste doel van een bed is om een comfortabele en rustgevende slaap te bieden, en dat is precies wat onze luxe boxspringbedden doen. De combinatie van hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen ervoor dat onze klanten kunnen genieten van een goede nachtrust zonder zich zorgen te maken over rugpijn of andere ongemakken.

Onze luxe boxspringbedden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en kleuren, zodat ieder de perfecte match kan vinden. Bovendien worden alle bedden en matrassen van Bedder op maat gemaakt, zodat het luxe boxspringbed aangepast kan worden aan individuele voorkeuren.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

Het comfort van hoogwaardige materialen

De kwaliteit van de materialen die we gebruiken in onze luxe boxspringbedden is een van de redenen waarom ze zo comfortabel zijn. We gebruiken alleen de beste materialen, zoals onder andere koudschuim en traagschuim, om ervoor te zorgen dat het bed een ideale mix biedt van ondersteuning en comfort. Deze materialen zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee, waardoor u voor vele jaren kunt genieten van uw luxe boxspringbed.

Design en stijl

Onze luxe boxspringbedden zijn niet alleen comfortabel en duurzaam, maar ook stijlvol. Onze ontwerpers werken hard om ervoor te zorgen dat onze bedden er net zo goed uitzien als ze aanvoelen. Of u nu op zoek bent naar een bed met een modern design of een bed met een klassieke uitstraling, we hebben iets voor iedereen.

Bovendien bieden we ook een breed scala aan kleuren en stoffen aan, zodat iedereen de luxe boxspringbedden kan aanpassen aan de individuele stijl en smaak. Het resultaat is een bed dat niet alleen comfortabel is om in te slapen, maar ook een aanvulling vormt op het interieur van de slaapkamer.

Onderhoud

Een ander voordeel van onze luxe boxspringbedden is het gemak van onderhoud en reiniging. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en zorgvuldige constructie zijn onze bedden gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Stof en vuil kunnen eenvoudig worden verwijderd met een stofzuiger of een vochtige doek, waardoor het bed er altijd schoon en fris uitziet.

Langskomen in de showroom van Bedder of een professionele adviseur die bij u thuis komt

Bij Bedder begrijpen we dat het kopen van een nieuw bed een grote investering is. Daarom bieden we onze klanten twee opties: een bezoek aan onze showroom of een professionele adviseur die bij u thuis komt.

In onze showroom kunnen klanten onze luxe boxspringbedden, maatwerk matrassen en andere producten bekijken en uitproberen. Onze medewerkers zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden en u te helpen het perfecte bed te vinden dat past bij uw individuele behoeften en voorkeuren.

Als u geen mogelijkheid heeft om naar onze showroom te komen, bieden we ook de optie om een professionele adviseur bij u thuis te laten komen. Dit stelt u in staat om onze producten te bekijken in de catalogus in uw eigen omgeving, en onze adviseurs kunnen u helpen om het perfecte bed te vinden dat past bij uw slaapbehoeften en interieur.

Neem contact met ons op!

Bij Bedder begrijpen we hoe belangrijk een goede nachtrust is voor onze klanten. Onze luxe boxspringbedden bieden niet alleen comfort en ondersteuning, maar ook stijl en duurzaamheid. We zijn er trots op om maatwerk oplossingen aan te bieden, zodat elke klant het perfecte bed kan vinden voor hun individuele behoeften en voorkeuren. Als u op zoek bent naar een luxe boxspringbed dat aan al uw eisen voldoet, neem dan contact op met Bedder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

  Wil je meer informatie over onze boxsprins? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.   Brochure aanvragen