bedder.nl

Uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen uit eigen productie.

 • Openingstijden
  Showroom tijden
  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
 • 0561-700224
 • info@bedder.nl

Hooglaagbed

Welkom bij Bedder, dé specialist op het gebied van comfortabele en ergonomische bedden. Wij bieden hoogwaardige hooglaagbedden aan die volledig op maat kunnen worden gemaakt en aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren.
Opties..
Picture

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgesiagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

*Op werkdagen voor 16:30 aangevraagd, is dezelfde dag verstuurd

Wat is een hooglaagbed?

Een hooglaagbed is een bed dat in hoogte verstelbaar is en meestal is uitgerust met een elektrische motor. Hierdoor kan het bed op elke gewenste hoogte worden ingesteld, van dicht bij de grond tot een hoogte waarbij het makkelijker is om in en uit bed te stappen.

 • Maatwerk

  Comfortabel slapen is
  belangrijk voor iedereen. Een bed is zo persoonlijk, dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken.

 • De beste materialen

  Bedder gebruikt alleen de beste zuivere materialen. Duurzaam geproduceerd en ethisch ingekocht.

 • Advies & garantie

  Onze slaapspecialisten komen kosteloos bij u thuis en wij bieden onder andere proefslaap-garantie en gratis installatieservice.

 

Hooglaagbedden op maat gemaakt

Bij Bedder begrijpen we dat elk individu unieke behoeften heeft als het gaat om slaapcomfort. Daarom bieden wij hooglaagbedden aan die volledig op maat kunnen worden gemaakt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende maten, kleuren en materialen. Ook bieden wij matrassen op maat aan die perfect passen bij uw bed en uw persoonlijke voorkeuren.

 

Kies voor Bedder

Bij Bedder bieden we hoogwaardige hooglaagbedden die volledig op maat kunnen worden gemaakt. Onze bedden zijn voorzien van elektrische motoren die gemakkelijk te bedienen zijn en beschikken over een veiligheidssysteem. Onze specialisten helpen u graag bij het kiezen van het juiste hooglaagbed en kunnen u advies geven over welk bed het beste past bij uw behoeften en budget.

Voordelen van een op maat gemaakt hooglaagbed

Een op maat gemaakt hooglaagbed biedt vele voordelen. Het bed is volledig afgestemd op uw persoonlijke behoeften en wensen, waardoor u de beste slaapervaring kunt hebben. Het bed biedt niet alleen comfort en gemak, maar kan ook helpen bij het voorkomen van rugklachten en andere lichamelijke problemen. Met de mogelijkheid om het bed volledig aan te passen aan uw persoonlijke behoeften, kunt u erop vertrouwen dat u de juiste ondersteuning krijgt voor een goede nachtrust.

 

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze hooglaagbedden of heeft u vragen over welk bed het beste bij u past? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Zij staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Maak vandaag nog een afspraak voor advies aan huis voor uw op maat gemaakte hooglaagbed bij Bedder en ervaar het comfort en gemak van een bed dat perfect is afgestemd op uw behoeften.

Wat onze klanten zeggen

Het begint met onze brochure

  Wil je meer informatie over onze boxsprings? Vraag dan onze gratis brochure aan. Je kan deze digitaal inzien of we kunnen er één naar je opsturen. Onze brochure staat boordevol inspiratie en mogelijkheden van onze bedden.   Brochure aanvragen